Angol oktatás középszintig | Vizsgára felkészítés

Rólam:
6 éve foglalkozok angol oktatással skype-on keresztül, és azt tapasztaltam hogy sok embernek nem megy az idegen nyelvtanulás, ezért úgy döntöttem, belevágok az angol nyelvoktatás világába. Az Origónál tettem le a nyelvvizsgát pár éve, és van jó pár ember, akit felkészítettem érettségire, nyelvvizsgára vagy pótvizsgára. A nyelvtanulás egyedül nagyon nehéz lehet, ezért is gondoltam, hogy szívesen foglalkoznék ezzel a témával, ugyanis a barátaimnak is szívesen segítettem, ha nem ment valami.

Milyen nálam egy óra?
Egy óra 60 perces. Rugalmasan állok az óráimhoz, van nyelvtangyakorlás, beszédkészség fejlesztés, íráskészség fejlesztés, olvasáskészség fejlesztés, hallott szövegértés, szókincsbővítés. A tanulók kapnak házit, illetve számon kérések is szoktak lenni, hogy tudjam, haladhatok-e a tanulóval tovább vagy maradjunk még az adott témánál. Órán belül és kívül is segítek azoknak, akik igénylik, akik nem boldogulnak valamivel vagy kérdés merülne fel.

Kiket vállalok?
Kortól függetlenül bárkit.

Kedvezmények:
- Az első óra féláron van mindenkinek!

- Általános iskolásoknak az 1. óra után az első 3 órára 20%-os kedvezményt adok!

- Ha egy családból minimum 3 ember jelentkezik hozzám, és mindketten minimum 2 órát kérnek hetente, az első 2 hónapra 40%-os kedvezményt adok!

FONTOS, hogy mindegyik kedvezményt akkor lehet igénybe venni, ha azt külön jelzi a tanuló!

Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj vagy hívj és megbeszélünk mindent!

Kérlek számkijelzéssel hívj!

Várom a leendő tanulni vágyókat szeretettel!

Érdekel? Küldj üzenetet!