Ugrás a tartalomra

Adatvédelmi nyilatkozat


  1. Az Ön személyes adatait csak meghatározott célból tároljuk, mely a weboldal használatához feltétlen szükséges, és attól eltérő módon nem használjuk fel. Megfelelő biztonsági intézkedéseket teszünk az adatbázisban tárolt személyes adatok védelme érdekében. A jogtalan hozzáférést, minden lehetséges eszközzel megakadályozzuk. Minden adatát bizalmasan kezeljük, és kereskedelmi célból nem adjuk tovább harmadik félnek.
  2. A felhasználó saját érdeke, hogy bejelentkezési adatait, azonosítóját és jelszavát (különös tekintettel ez utóbbira) titokban tartja. Az "azonosító" és "jelszó" kifejezések alatt minden olyan betű- és/vagy karakter- és/vagy számsorozat értendő, melyek a felhasználó azonosítására szolgálnak, így az arra nem jogosult harmadik személyek általi felhasználás kizárható. A jelszó ne legyen azonos az azonosítóval, célszerűen szám- és betűkombinációt tartalmazzon.
  3. Amennyiben a felhasználóban felmerül a gyanú, hogy bejelentkezési adatait harmadik személy jogosulatlanul használja, vagy felhasználta, kérjük jelezze ezt weboldalunk felé, valamint a felhasználói fiók beállításokban változtassa meg jelszavát.
  4. A felhasználó által feltöltött médiatartalmak (fotók, videók, hanganyag) jogtisztaságáért minden esetben a felhasználói fiók tulajdonosa felel. Az oktass.hu weboldal jóhiszeműen jár el, a médiatartalam jogtisztaságát nem vizsgálja, és ez nem is kötelessége. Amennyiben harmadik fél szerzői jogi problémát jelez a weboldal felé a felhasználó profiljában szereplő tartalommal kapcsolatban, a tartalmat az oktass.hu weboldal a valódi jogtulajdonos kérésére eltávolíthatja abban az esetben is, ha a felhasználó a tartalom weboldalon megjelenéséért fizetett. Ez nem jelenti a létrehozott profil eltávolítását, csak a jogvita tárgyát képező tartalom kerül eltávolítására.
  5. Közizlést sértő, trágár, az oldal kategóriájába nem tartozó, vagy szexuális tartalom közlése a profil azonnali blokkolását vonja maga után. Ha Ön az oktass.hu weboldalon ilyen tartalmat észlel, kérjük jelezze nekünk.