Ugrás a tartalomra

Felhasználói feltételek


Köszönjük, hogy meglátogatta ezt a weboldalt! Reméljük, hogy elnyeri tetszését weboldalunk.

 1. Elfogadható használat

  Kedve szerint fedezze fel a weboldalt és, ahol ez lehetséges, tegyen fel különféle anyagokat és járuljon hozzá a weboldalhoz kérdésekkel, posztokkal és multimédiás tartalommal (pl. képekkel és videókkal).

  Ennek során, kérjük, vegye figyelembe, hogy a weboldal használata és a beküldött anyagok a legkisebb mértékben sem lehetnek jogellenesek vagy sértők. Kérjük, a használat során:

  ne sértse meg más személyiségi jogait;

  ne sértsen meg semmilyen szellemi tulajdonhoz fűződő jogot; 

  ne tegyen (az oktass.hu-t illetően sem) becsületsértő, pornográfiára utaló, rasszista vagy idegengyűlölő természetű, gyűlöletet keltő, erőszakra vagy rendzavarásra felbujtó kijelentéseket; 

  ne töltsön fel vírust tartalmazó vagy esetlegesen biztonsági problémákat eredményező fájlokat; és 

  semmilyen egyéb módon ne veszélyeztesse a weboldal sértetlenségét.

  Tájékoztatjuk, hogy az oktass.hu a jogellenesnek vagy sértőnek tartott tartalmat a weboldalról eltávolíthatja.

 2. Adatvédelem

  Az Adatvédelmi Nyilatkozat a weboldalon megosztott minden személyes adatra vagy anyagra kiterjed. Erről bővebben itt olvashat.

 3. Szellemi alkotásokhoz fűződő jogok

  3.1. A weboldal által szolgáltatott tartalom 
  A weboldalon az oktass.hu által vagy nevében publikált anyagokhoz (pl. szövegekhez és képekhez) fűződő szerzői-, védjegy- és más szellemi alkotáshoz fűződő jogok jogosultja az oktass.hu, illetve a vonatkozó jogosult engedélyével jelennek meg a weboldalon.

  A Felhasználó jogosult a weboldal tartalmából készült kivonatokat magáncélra (azaz nem kereskedelmi felhasználás céljából) sokszorosítani. E jog gyakorlásának feltétele, hogy a Felhasználó érintetlenül hagyja és tekintetbe veszi a szellemi tulajdonhoz fűződő jogokat, köztük az egyes tartalmakhoz kapcsolódóan feltüntetett szerzői jogokra vonatkozó nyilatkozatot (pl. © 2024 oktass.hu).

  3.2. A Felhasználók által szolgáltatott tartalom 
  A Felhasználó kijelenti, hogy a weboldalra általa feltett tartalomnak a szerzője vagy rendelkezik a tartalomra vonatkozó jogokkal (azaz a jogosulttól engedélyt kapott a tartalom megosztására) és a tartalmat (pl. képek, videók) weboldalon megoszthatja.

  A Felhasználó belegyezik, hogy az általa feltöltött tartalom nem bizalmasan lesz kezelve, valamint hozzájárul ahhoz, hogy arra vonatkozóan jogdíjmentes, időbeli korlátozás nélkül, az egész világra kiterjedő felhasználási jogot nyújt az oktass.hu számára (így különösen a tartalom közzétételére, sokszorosítására, továbbítására, nyilvánosságra hozására vagy sugárzására) az oktass.hu üzleti tevékenységével kapcsolatos célokból.

  Tájékoztatjuk, hogy az oktass.hu saját belátása szerint dönthet a tartalom felhasználásáról, valamint lehetséges, hogy az oktass.hu már fejlesztett vagy más forrásokból beszerzett hasonló tartalmat, mely esetben a tartalmat illető szellemi tulajdonhoz fűződő jogok az oktass.hut, illetve a vonatkozó jogosultat illetik.

 4. Bankkártyás fizetés
  Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. Az előfizetői feltételekről itt olvasat részletesebben: Előfizetői feltételek
   
 5. Felelősség
  Az oktass.hu mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa a weboldalon található anyagok pontosságát és elkerülje a zavarokat. Az oktass.hu nem vállal felelősséget semmilyen pontatlan információból, zavarból, az oldal elérhetetlenségéből vagy egyéb eseményből eredő közvetlen (pl. számítógép meghibásodása) vagy közvetett (pl. elmaradt haszon) károkért. A Felhasználó vállalja, hogy a weboldalon található anyagokat kizárólag saját felelősségére használja.
 6. A weboldal az oktass.hu weboldalán kívüli más weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. Az oktass.hunak nincs ellenőrzése a harmadik felek weboldalai felett és nem feltétlenül támogatja azokat, illetve nem vállal felelősséget azokért, így azok tartalmáért, pontosságáért és működéséért. Így a legteljesebb mértékben arra bíztatjuk a Felhasználót, hogy ismerje meg és gondosan olvassa át a meglátogatott más weboldalakon elhelyezett jogi és adatvédelmi nyilatkozatokat, illetve ismerje azok esetleges módosításait.

  Amennyiben a Felhasználó külső weboldalt üzemeltet és a jelen weboldalhoz kíván hivatkozást létrehozni az oktass.hu ezt nem kifogásolja feltéve, hogy a Felhasználó a jelen weboldal pontos nyitóoldali URL-jét adja meg (pl. mélylinkek használata nem megengedett) és semmilyen módon nem keltheti azt a látszatot, hogy az oktass.hu támogatná vagy hozzá kapcsolódna. A „framing“ vagy hasonló megoldások alkalmazása tilos, és a Felhasználó köteles gondoskodni róla, hogy a weboldalra mutató hivatkozás új ablakban nyíljon meg.

 7. Kapcsolat

  Az oktass.hu weboldal üzemeltetője Dajka Olivér egyéni vállalkozó (adószám: PT322757223).

  Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele van a weboldallal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségek egyikén: (i) emailen info@oktass.hu(ii) telefonon (+351) 914 932 771.

 8. Változások

  Az oktass.hu a jelen felhasználási feltételek módosításának jogát fenntartja. E felhasználási feltételek és az esetleges újabb információk áttekintése érdekében rendszeresen látogassa ezt az oldalt.

 9. Irányadó jog és joghatóság

  Az oktass.hu nem tesz arra irányuló kijelentést, hogy a weboldalon található anyagok és információk Magyarországon kívül megfelelőek vagy elérhetőek.

  A Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja, hogy a weboldal használatából származó vagy azzal kapcsolatos vitákra és követelésekre Magyarország joga alkalmazandó. Az esetleges jogviták eldöntésére Magyarország bíróságai rendelkeznek kizárólagos joghatósággal.

  Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket.