Ugrás a tartalomra

Gyakran Ismételt Kérdések

Összeszedtük a leggyakrabban ismételt kérdéseket. Ha nem találod a választ a kérdésedre, írj nekünk, vagy hívj minket a +36302585830-as telefonszámon.

Az oktass.hu 2017 márciusában indult. A platform összehozza a tanárokat és a diákokat / tanulni vágyókat, lehetőséget biztosít a diákok számára, hogy magántanárok közt válogassanak, olvassák a tanárok cikkeit, fórumozzanak, ahol a tanárok segítségére számíthatnak kérdéseik megválaszolásában és problémáik megoldásában. Böngészhetnek a tananyagok és az előadások / tanfolyamok közt.    

A tanárok hirdethetik magánóráikat, valamint digitális tananyagokat tölthetnek fel az oldalra és biztonságos módon értékesíthetik azokat. Ezen felül hirdethetnek előadásokat és tanfolyamokat, melyekre a diákok az oktass.hu-n keresztül regisztrálhatnak.
Tanárok és diákok számára ajánljuk az oldal használatát, de természetesen nem korlátozott a használata. Bárki regisztrálhat diákként és akár hobbi jelleggel is tanulhat bármilyen számára érdekes témát.
A weboldal használata diákok számára teljesen ingyenes és az is marad. Magántanároknak egyszerű, rejtett díjak nélküli előfizetést kínálunk, melynek díja 7,940 Ft/hó. A havidíj biztosítja, hogy a tanár komolyan gondolja a tanítást és elérhető legyen amikor a diákok megkeresik. A havidíj az átlag és ajánlott minimum óradíjhoz igazodik.
Nincs szükség hivatalos papírra, hogy valaki magántanárként regisztráljon, de ha van ilyen azt a tanár feltüntetheti a felhasználói profilján.
A magánórák és előadások utáni kifizetésről a tanár és a diák közösen állapodnak meg és általában kézpénzben, vagy online átutalással tudja a diák kifizetni azt.         

A tananyagok megvásárlása és kifizetése, biztonságos módon az oldalon keresztül történik a barion rendszere segítségével. Ezeket a kifizetéseket a tanár a felhasználói felületen barion tárcába, vagy bankszámlaszámra utaltathatja.
Az oktass.hu a magántanárok számára a havidíj kifizetése után a havidíjról számlát állít ki.            

A tanárok és a diákok közti pénzügyi tranzakciókról a tanár köteles gondoskodni, hogy az adóformájának megfelelő módon, a teljes összeg után számlát állítson ki.
Elérhetőek a tanárok által kínált magánórák, előadások, tanfolyamok és digitális tananyagok. A legtöbb témában vannak tanárok akik segíteni tudnak és azon dolgozunk, hogy minél több témában legyenek elérhető tanárok.
Nincs más dolga, mint az adminisztrációs felületen az előfizetés menüpontban az előfizetés lemondása gombra kattintani, vagy írjon nekünk email az info@oktass.hu címre a regisztrált emailcíméről, "előfizetés lemondása" tárggyal.
Nincs más dolga, mint írjon nekünk egy emailt az info@oktass.hu címre a regisztrált emailcíméről, írja meg, hogy mi az a téma amit szeretné ha hozzáadnánk a listához, és amint tudjuk hozzáadjuk.
Tananyagot tanár fiókkal lehet feltölteni. A tananyag feltöltés ingyenes. Aktív előfizetés esetén a tananyag eladás után 10% jutalékot számolunk fel. Amennyiben a tanárnak nincs aktív előfizetése úgy a jutalék 30%.
A tananyagok 100%-ban a tanár tulajdonát képezik és a tanár felel azok tartalmáért is. A diákok akik megvásárolják a tananyagot, hozzáférést kapnak a tananyaghoz, használhatják azt, de tilos a sokszorosítás és tilos a tovább terjesztés.

Magántanárok számára elérhető előadás és tananyag hirdetésfeladás. Ez annyiban különbözik a magánóra hirdetésektől, hogy az előadásoknak mindig van egy előre meghatározott időpontja és általában a magánórákkal ellentétben nem egyénileg történik. Az előadás regisztráció folyamata:

  1. A tanár feladja a hirdetést az előadásról az oktass.hu adminisztrációs felületén követve az utasításokat.
  2. A diákok az oktass.hu felületén regisztrálhatnak az előadásokra.
  3. Regisztráció után a diák a tanár által meghatározott instrukciós email kap, melyben a tanár értesíti a teendőkről ha van ilyen. (Ezt az üzenetet a tanár az előadás hirdetés feltöltése során adhatja meg. Tartalmazhat linkeket vagy akár fizetési instrukciókat)
  4. A tanár értesítést kap a regisztrációról és megtekintheti a regisztráló diák elérhetőségeit az adminisztrációs felületen. Ezen a ponton - amennyiben szükséges - a megadott adatok alapján a tanár kiállíthatja a számlát.
Az oktass.hu ügyfélszolgálata elérhető az oldalon található kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével vagy e-mailen keresztül a ugyfelszolgalat@oktass.hu címen.