Hírek és tanár blog

Sok tanár és magántanár, sőt nyelviskola örömére 2020. január 1-től áfamentes lesz a nyelvi képzésekkel kapcsolatos tevékenységek, így maga a nyelvoktatás is.

SiteAdmin    Hozzászólás    17

Ezt a tantárgyat még az elején én se szerettem. De azóta rájöttem, hogy ez az alapja több olyan szakmának, amit nem kevés helyen is használnak(alkalmaznak). Ráadásul mostanában sokan szeretnék az alapokat megtanulni!

voti75    Hozzászólás    9

A számítógépes oktatás és jegyzetkészítés egyik legnagyobb nehézsége sokszor a különféle ábrák elkészítése.

Fekete Ádám    Hozzászólás    49

Volt már olyan helyzet, hogy elkezdted a nyelvet tanulni, és csak nem akart "rád ragadni” semmi? Minél inkább nekifeszültél, annál inkább azt értezted, hogy szélmalomharcot folytatsz? Előkerült-e valaha a “nekem úgysincs nyelvérzékem” konklúzió?

Ertl Orshee    Hozzászólás    61

Az első és legnagyobb probléma szinte minden nyelvtanuló számára, a névelők magyartól teljesen eltérő használata a német nyelvben.

Wohlfahrt-Süle Boglárka    Hozzászólás    30

[Sorsolás: Május 15] Az oktass.hu szeretné megajándékozni a magántanárokat egy sorsolás keretein belül.

SiteAdmin    Hozzászólás    4

Egyre többen döntenek úgy, hogy meglévő tudásukat átadják másoknak és magántanárok lesznek. Nem meglepő, hiszen rengeteg előnye van annak, ha valaki magántanár.

SiteAdmin    Hozzászólás    17

Kérlek mutatkozz be 2-3 mondatban.

SiteAdmin    Hozzászólás    29

A februári népszerű 50 ingyenes fiók promóció után, szeretnénk márciusban is kedveskedni a magántanároknak

SiteAdmin    Hozzászólás    79

Az egyik legjobb érzés egy magántanárnak, amikor a tanuló hálás és élvezi a tanórákat. Összegyűjtöttünk 3 tippet, ami segít, hogy valaki kiemelkedően jó magántanár legyen.

SiteAdmin    Hozzászólás    47

PrinceEA egy amerikai versíró és filmkészítő. Egyik rövid filmjében az oktatási rendszer hibáit mutatja be egy frappáns "Bepereltem az oktatási rendszert" címmel.

SiteAdmin    Hozzászólás    5

Az oktass.hu indulásának alkalmából szeretnénk megajándékozni a tanítani vágyókat. Egy tanárkereső oldal mit sem ér tanárok és magánóráik nélkül :) Így a promóció célja, hogy tanárokat vonzzon. 

SiteAdmin    Hozzászólás    206

Nem áltatjuk magunkat. Már Magyarországon is nagyon sok, az oktass.hu-hoz hasonló weboldal létezik. Mi az amiben különbözünk a konkurenciától? 

SiteAdmin    Hozzászólás    93

Magántanár vagy? Jó helyen jársz! Meghívunk téged az oktass.hu kezdeti promóciójára!

SiteAdmin    Hozzászólás    10

Örömmel köszöntünk téged a weboldalon. Az oktass.hu azért jött létre, hogy felgyorsítsa a tudás terjedését Magyarországon. 

SiteAdmin    Hozzászólás    10