Ugrás a tartalomra

Előfizetői feltételek

Az oktass.hu magántanár előfizetésre vonatkozó feltételek
A Tanári előfizetés egy rendszeres előfizetési programunk. Ennek díját ismétlődő bankkártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni az erre külön létrehozott megrendelő űrlapon. Az ismétlődő bankkártyás fizetés (továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, a Barion Payment Inc. által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül. Az oktass.hu magántanár előfizetés során a megadott időszak lejártával a következő időszak automatikusan elindul, az előfizetés tehát havonta megújul, az előfizetési díja automatikusan kiegyenlítésre kerül a megadott kártyaadatokkal.

Elfogadóhelyként a bankszámlakivonatokon "Barion Payment Zrt." fog szerepelni mint elfogadóhely.

Amennyiben az előfizető a továbbiakban nem kíván előfizetni, ezt bármikor jelezheti emailben, vagy a fiókjába belépve, az előfizetői oldalon egy gombnyomással megszűntetheti a tagságot. A tnem kívánatosan levont összegeket 14 napon belül visszatérítjük, amennyiben az ügyfél 14 napon belül igényét jelzi erre.

Az Ismétlődő fizetés igénybevételéhez jelen feltételek elfogadásával Ön hozzájárul, hogy a sikeres regisztrációs tranzakciót követően jelen oldalon (oktass.hu) kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártyaadatok újbóli megadása és az Ön tranzakciónként hozzájárulása nélkül a szolgáltató által kezdeményezve történjenek.

Figyelem(!)
A bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő (oktass.hu), sem a Barion Payment Inc nem fér hozzá. Nem tárolunk bankkártya adatokat, a Barion Payment Inc egy “token” segítségével engedi az ismétlődő fizetést.

Az előfizetés a sikeres fizetést követően kerül aktiválásra, és mindaddig fennáll, míg a szolgáltatás igénybe vevő személy a saját fiókjában, vagy emailben (info@oktass.hu címen) a tagság lemondását nem kéri. A pénzt havi előfizetés esetén mindig a hónap azon napján próbáljuk meg először levonni, mely napon az előfizetés indult. Sikertelen bankkártyás fizetés esetén tájékoztató levelet küldünk, illetve többször ismételten megpróbáljuk a levonást. Amennyiben a levonás többszöri próbálkozás esetén sikertelen, vagy a tag kérte a tagságának megszűntetését, a tagság az előfizetés lejártát követő 7 nappal automatikusan megszűnik. Az előfizetés megszűnésével a felhasználónak már nem lesz jogosultsága elérni az oktass.hu tanári felületének bizonyos részeit és feladott hirdetései nem lesznek láthatóak a felületen.

Az oktass.hu tagáság egy felhasználónév / jelszó párossal vehető igénybe, melyet a megadott email címre küldünk el. A helytelenül megadott adatok miatt keletkezett kárért nem vállalunk felelősséget. A felhasználónak természetesen van lehetősége az adatai módosítását kérni, és ebben maradéktalanul segíteni fogunk. Az oktass.hu belépését más embereknek tovább adni, értékesíteni szigorúan tilos, egy felhasználónév és jelszó párossal csak egyetlen személy használhatja az oktass.hu szolgáltatásait. Bármilyen csoport esetén minden tagnak szükséges aktív előfizetéssel rendelkezni, ha többen is el szeretnék érni a szolgáltatásokat.

Tananyag feltöltés

Az platformon a tanároknak lehetőségük van digitális tananyag feltöltésre és értékesítésre. A feltöltött tartalmakat 100%-ban a szerző birtokolja és azok tartalmáért teljes mértékben a szerző felel. A feltöltött fileokat bizalmasan kezeljük és csak azok számára tesszük elérhetővé akik megvásárolták azt. A vásárlások részleteiről a szerzőnek üzenetet küldünk, melyek szerint a szerző a magyar törvények értelmében köteles számlát kiállítani a vásárló felé a tananyag teljes összegéről. A tananyagok árát a szerző határozza meg úgy, hogy az az adóformájának megfelelő áfá-t már tartalmazza. A feltöltött tartalmak védelméért a "drupal commerce_files" nyílt forráskódú modul felel. Az értékesített tananyagok összegét a szerző a platformon keresztül kiutalhatja baroin fiókjába, melynek díja ingyenes, vagy  utalhatja saját bankszámlájára, melynek díja az összeg 0.1%-a, de minimum 50Ft. 

Elállás joga
A megrendelő a szerződéstől 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor a szolgáltatást fizette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül visszatéríteni.

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.

Panaszkezelés
Ha rendelése kapcsán valamilyen problémát tapasztal, kérjük haladéktalanul vegye fel velünk a kapcsolatot.

Email címünk: info [kuk@c] oktass [p0nt] hu
Telefonszám: +36302585830

Vegyes rendelkezések
Az eladó és vevő vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. Vevő és a Szolgáltató a 30 (harminc) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve az általános hatáskörű bíróság illetékességét kérheti.