Ugrás a tartalomra

Kiscsoportos kreatív természetismeret leendő kis tudósoknak

A kisiskolások lelkesedését egy témakör iránt néha nem képes kellően kielégíteni az oktatás kötött tanterve, pedig a személyes érdeklődés mentén való elmélyülés és felfedezés elősegítése nagyon fontos lehet ahhoz, hogy a tanuló megtalálja szenvedélyét és céljait a későbbiekben. Ezt a kiscsoportos kurzust olyan kisiskolásoknak ajánlom (nagyjából 7-12 éves korig), akiket foglalkoztat az állatvilág, az ősállatok, természeti kincseink, esetleg már ismerkednének olyan koncepciókkal, mint a földtörténet és evolúció. A foglalkozások teljesen kötetlenek, rövid videókat nézünk, kis előadásokat tartok, ismeretterjesztő könyvekből olvasok fel a csoportnak, s ezekről együtt elbeszélgetünk, rajzolunk, plakátokat készítünk egy-egy témában, kérdéseket teszünk fel. A gyerekek maguk is hozhatnak saját témákat a találkozókra. Igyekszem alacsonyan tartani a csoportlétszámot, hogy mindenki tudjon érvényesülni és kivegye a részét a foglalkozásból. Már 3 tag is elegendő a játékos eszmecseréhez. Amennyiben van igény több csoport indítására, korosztály és érdeklődés szerint szervezem meg őket. A kurzus olyan készségeket is fejleszt, mint csapatmunka, kreatív- és kritikus gondolkodás, problémamegoldás.

A vírushelyzetre való tekintettel igény szerint online is indítok csoportokat. A személyes foglalkozás a III. kerületben történik a nappalimban, amelyet a célhoz alakítottam ki. Esetleg a gyerekek utaztatását is tudom vállani.

Magamról:

Biológus képesítésemet Angliában szereztem meg, ahol állattanra és viselkedéstudományokra specializálódtam. Jelenleg evolúciós antropológia mesterszakon tanulok Cambridge-ben (a vírushelyzet miatt online, itthonról).

Kisgyermek korom óta nagy szenvedélyem a természeti világ felfedezése és megértése; elindítani és ismeretekkel gazdagítani fiatalokat az elképzelhető leghálásabb tevékenység számomra. Szervezőként részt vállaltam nyári természettudományi táborok lebonyolításában is, ahol nagy örömömre rengeteget foglalkozhattam gyerekekkel.

Kérlek, forduljanak hozzám bizalommal!

 

 Természetismeret természettudományok Természetvédelem Állattan Biológia Földrajz Középiskola
Készség / Önismeret Korrepetálás Művészet
Online Bp. III.
Kezdő, Haladó, Profi
6 - 13 -ig
Max létszám: 8
 Online elérhető óra
1 500 Ft / fő /