Ugrás a tartalomra

Egyéni kreatív természetismeret leendő kis tudósoknak

A kisiskolások lelkesedését egy témakör iránt néha nem képes kellően kielégíteni az oktatás kötött tanterve, pedig a személyes érdeklődés mentén való elmélyülés és felfedezés elősegítése nagyon fontos lehet ahhoz, hogy a tanuló megtalálja szenvedélyét és céljait a későbbiekben. Ezt az egyéni kurzust olyan kisiskolásoknak ajánlom (nagyjából 7-12 éves korig), akiket foglalkoztat az állatvilág, az ősállatok, természeti kincseink, esetleg már ismerkednének olyan koncepciókkal, mint a földtörténet és evolúció. A foglalkozások teljesen kötetlenek, rövid videókat nézünk, kis előadásokat tartok, ismeretterjesztő könyvekből olvasok fel, s ezekről együtt elbeszélgetünk, rajzolunk, plakátokat készítünk egy-egy témában, kérdéseket teszünk fel. A gyerekek maguk is hozhatnak saját témákat a találkozókra a játékos eszmecseréhez. A kurzus olyan készségeket is fejleszt, kreatív- és kritikus gondolkodás, problémamegoldás.

A vírushelyzetre való tekintettel igény szerint online is szívesen tartok foglalkozást. A személyes foglalkozás a III. kerületben történik a nappalimban, amelyet a célhoz alakítottam ki - esetleg a gyerekek utaztatását is tudom vállani. Házhoz is megyek ha kényelmesebb.

Magamról:

Biológus képesítésemet Angliában szereztem meg, ahol állattanra és viselkedéstudományokra specializálódtam. Jelenleg evolúciós antropológia mesterszakon tanulok Cambridge-ben (a vírushelyzet miatt online, itthonról).

Kisgyermek korom óta nagy szenvedélyem a természeti világ felfedezése és megértése; elindítani és ismeretekkel gazdagítani fiatalokat az elképzelhető leghálásabb tevékenység számomra. Szervezőként részt vállaltam nyári természettudományi táborok lebonyolításában is, ahol nagy örömömre rengeteget foglalkozhattam gyerekekkel.

Kérlek, forduljanak hozzám bizalommal!

 Általános iskolai tantárgyak Természetismeret Földrajz Biológia természettudományok Középiskola Állattan
Korrepetálás Készség / Önismeret ---Egyéb---
Online Bp. III.
Kezdő, Haladó, Profi
6 - 13 -ig
 Házhoz megy
 Saját helyszínen fogad
 Online elérhető óra
 Ingyenes próbaóra
3 000 Ft / óra