Ugrás a tartalomra

Egyéni kreatív természetismeret leendő kis tudósoknak

A kisiskolások lelkesedését egy témakör iránt néha nem képes kellően kielégíteni az oktatás kötött tanterve, pedig a személyes érdeklődés mentén való elmélyülés és felfedezés elősegítése nagyon fontos lehet ahhoz, hogy a tanuló megtalálja szenvedélyét és céljait a későbbiekben. Ezt az egyéni kurzust olyan kisiskolásoknak ajánlom (nagyjából 7-12 éves korig), akiket foglalkoztat az állatvilág, az ősállatok, természeti kincseink, esetleg már ismerkednének olyan koncepciókkal, mint a földtörténet és evolúció. A foglalkozások teljesen kötetlenek, rövid videókat nézünk, kis előadásokat tartok, ismeretterjesztő könyvekből olvasok fel, s ezekről együtt elbeszélgetünk, rajzolunk, plakátokat készítünk egy-egy témában, kérdéseket teszünk fel. A gyerekek maguk is hozhatnak saját témákat a találkozókra a játékos eszmecseréhez. A kurzus olyan készségeket is fejleszt, kreatív- és kritikus gondolkodás, problémamegoldás.

A vírushelyzetre való tekintettel igény szerint online is szívesen tartok foglalkozást. A személyes foglalkozás a III. kerületben történik a nappalimban, amelyet a célhoz alakítottam ki - esetleg a gyerekek utaztatását is tudom vállani. Házhoz is megyek ha kényelmesebb.

Magamról:

Biológus képesítésemet Angliában szereztem meg, ahol állattanra és viselkedéstudományokra specializálódtam. Jelenleg evolúciós antropológia mesterszakon tanulok Cambridge-ben (a vírushelyzet miatt online, itthonról).

Kisgyermek korom óta nagy szenvedélyem a természeti világ felfedezése és megértése; elindítani és ismeretekkel gazdagítani fiatalokat az elképzelhető leghálásabb tevékenység számomra. Szervezőként részt vállaltam nyári természettudományi táborok lebonyolításában is, ahol nagy örömömre rengeteget foglalkozhattam gyerekekkel.

Kérlek, forduljanak hozzám bizalommal!