Ugrás a tartalomra

Kémia korrepetálás általános iskolásoknak!

A kémia nem egy egyszerű tárgy, főleg, mikor először találkozik vele az ember. Orvostanhallgatóként és lelkes kémia kedvelőként szeretnék segíteni azoknak a 7. és 8. osztályos tanulóknak, akik elveszettnek érzik magukat a kémia világában, nem értik a tananyagot, jobb szemléltetésére lenne szükségük, szeretnének közelről látni egyszerű, veszélytelen kísérleteket. Azzal sincs semmi gond, ha nem nagyon érdekel a kémia, de szeretnél jó jegyeket kapni belőle, hatékonyabban felkészülni röpdolgozatokra és témazárókra. Ha pedig esetleg megbuktál kémiából, Isten ments, hogy évet kelljen ismételned, szeretnék segíteni, hogy mindenképp átmenj a pótvizsgán!

Az órák időtartama és ára így alakul:

  • 45 perc - 3.000 Ft
  • 60 perc - 3.700 Ft
  • 90 perc - 5.500 Ft (Itt szükségtől függően beiktatnék egy 10 perces szünetet.)

Csoportokat is vállalok 4 főig, ezesetben minden résztvevőnek 500 forinttal kevesebbet kell fizetnie, az óra időtartamától és a létszámtól függetlenül.

Az első bemutatkozó, bevezető jellegű óra mindig ingyenes! Ez az óra arról szólna, hogy megismernénk egymást, átnézném, milyen könyvekből tanultál eddig, meddig jutottatok el a suliban, miből lenne szükséged pontosan felzárkózásra, illetve felvázolnám, hogy én hogyan és milyen intenzitással képzelném el a továbbiakban a tananyaggal való haladást.

Budapesten és környékén házhoz tudok menni - persze, aki szeretne, az eljöhet hozzám is tanulni, de kiülhetünk egy parkba, teraszra, kávézóba, gyorsétterembe is :). Az ország többi részén lakók számára viszont csak online tudom megtartani az órákat.

FONTOS: Mindenkinek csak online órákat tudok tartani a következő napokon: szept. 2, 5, 6, 7 és 8. illetve szept. 20 - okt. 15. Az utóbbi, 26 napos idősávban külföldön fogok dolgozni kötetlen munkaidővel.

SZINTÉN FONTOS: Erről egyelőre semmi biztosat nem tudok mondani, de ha hosszabb távú munkát is kapnék külföldön, akkor csak február közepe táján jönnék vissza, mikor újrakezdődik az egyetem. Ezidő alatt is próbálnám úgy beosztani a munkaidőmet, hogy legyen lehetőségem online órák megtartására. De hangsúlyozom, hogy ez mėg egyáltalán nem biztos, amint az lesz, fogom jelezni.

Egyetem alatt is természetesen vállalok majd órákat, csak lesz majd egy kötöttebb időbeosztásom.

Előreláthatóan ebben az idősávban nem leszek elérhető: szerdánként kb. 14:30-18:00.

Szeretettel várok mindenkit az órákra, minden kérést, felvetést, ötletet szívesen fogadok és rugalmasan kezelek! :)

 Általános iskolai tantárgyak általános ismeretek Kémia kémia általános iskola pótvizsga
Korrepetálás Pótvizsga felkészítő
Online Budapest Bp. I. Bp. II. Bp. III. Bp. IV. Bp. V. Bp. VI. Bp. VII. Bp. VIII. Bp. IX. Bp. X. Bp. XI. Bp. XII. Bp. XIII. Bp. XIV. Bp. XV. Bp. XVI. Bp. XVII. Bp. XVIII. Bp. XIX. Bp. XX. Bp. XXI. Bp. XXII. Bp. XXIII.
Kezdő, Haladó, Profi
1 - 99+ -ig
 Házhoz megy
 Saját helyszínen fogad
 Online elérhető óra
 Ingyenes próbaóra
3 700 Ft / óra