Ugrás a tartalomra

Doboktatás Budapesten

Budapest belvárosában vállalok személyre szabott doboktatást!

Kezdőknek, újrakezdőknek, haladóknak!

Ha engem választasz, egyáltalán nem kell aggódnod, hogy megfelelő technikai alapokat fogsz-e kapni, évtizedes klasszikus- és könnyűzenei múlttal, külföldi tapasztalattal a tarsolyomban várlak!

Amit ajánlani tudok:

Stabil technikai alapok – A képzésben eltöltött éveim és végzettségeim garantálják, hogy nem hibás játéktechnikát fogok neked tanítani.

Gyors sikerélmény – Egyszerűtől a bonyolultig! Lépésről lépésre vezetlek be az egyre bonyolultabb játszanivalók világába!

Személyre szabott tanmenet, a fejlődés tempóját te diktálod! - Egy-egy témával addig foglalkozunk, amíg úgy nem érezzük, hogy megfelelően el lett sajátítva. Nem szorít az idő!

Könnyűzenei stílusok beható ismerete – Számos formációban és zenei stílusban szereztem már tapasztalatot, így a képzés során te is elsajátíthatod a különböző játékformákat és ritmusvilágokat! Latintól a metalig!

Folyamatosan bővülő kottatár.

Tanuld meg a kedvenceidet! – Amikor már elérsz egy bizonyos szintet, szívesen kipróbálnád magad zenei alappal, vagy talán meg is tanulnád egy-két kedvenc dalod dobszólamát. Nálam erre is van lehetőség!

Részletekért keress bátran!

 dob hangszer könnyűzene Zeneelmélet ritmus Szolfézs pop rock jazz funky
Ének / Zene / Hangszer Művészet
Budapest
Kezdő, Haladó, Profi
1 - 99+ -ig
 Házhoz megy
 Saját helyszínen fogad
5 500 Ft / óra