Ugrás a tartalomra

Hatékony üzleti és általános ANGOL nyelvórák, felkészítés nyelvvizsgára, állásinterjúra és prezentációra

Jó hangulatú, mégis eredményorientált, változatos órákkal várlak, ha szeretnéd, hogy látványosan fejlődjön a nyelvtudásod!   ÁLTALÁNOS és ÜZLETI nyelvoktatás: személyre szabott órák, a Te érdeklődésednek, fejlődési célodnak megfelelően. Sok gyakorlással, érdekes, változatos anyagok használatával. 

NYELVVIZSGA FELKÉSZÜLÉS: célirányosan arra a vizsgára készülünk, amire szeretnél - de szívesen segítek a Számodra leginkább megfelelő vizsga kiválasztásában is. Minden alkalommal olyan feladatokat gyakorlunk, amikkel közelebb kerülsz a sikeres vizsgádhoz. Emellett tippekkel, trükkökkel is segítek, hogy a vizsga mindegyik részénél tudd, mire kell odafigyelned, mit és hogyan értékelnek a vizsgáztatók. 

FELKÉSZÜLÉS ÁLLÁSINTERJÚRA: több éves HR-es interjúztatói és AC értékelői tapasztalatomra építve szívesen segítek Neked akár egy ütős CV megírásában, akár felkészülni az angol nyelvű interjúkra, AC-kra. A tippek és jó gyakorlatok megosztása mellett számíthatsz sok állásinterjú-szimulációra is, amiket megbeszélünk, értékelünk. Ennek díja a standard nyelvórától magasabb: 7000 Ft/ 60 perc.

FELKÉSZÜLÉS ÜZLETI TÁRGYALÁSOKRA, PREZENTÁCIÓKRA: keress bátran, ha „csak” 1-2 konzultációra van szükséged egy olyan prezentáció vagy egy üzleti tárgyaláson, ahol fontos, hogy magabiztosan fejezd ki magad angolul. Segítek célirányosan felkészülni, gyakorlunk és visszajelzésekkel segítem, hogy profin kezeld még a nehéz helyzeteket is. Ennek díja a standard nyelvórától magasabb: 7000 Ft/ 60 perc. 

Bármi is legyen a fejlődési célod, számíts házi feladatokra (amennyit tudsz vállalni, annyit fogok adni) és arra is, hogy folyamatosan gyakoroljuk a korábban tanultakat (is). Abban hiszek, hogy a tanulás nem alkalom, hanem folyamat, aminek jelentős része a nyelvórákon kívül történik:-)

Az órák helyszíne: 13. kerület, Fáy u, Béke tér közelében. 

Hívj bátran és egyeztetjük, mikor kezdjük el a közös munkát!

 Angol
Korrepetálás Nyelvvizsga felkészítő Idegennyelv Business / Pénzügy Állásinterjú felkészítés
Bp. XIII.
Kezdő, Haladó, Profi
16 - 70 -ig
 Saját helyszínen fogad
5 000 Ft / óra