Ugrás a tartalomra

ANGOL kommunikatív nyelvoktatás velem :) - ha nevetve és stresszmentesen akarsz angolul tanulni!

- Nyelvvizsgára vagy érettségire készülsz?

- Az angol nyelvtan egy káosz a fejedben? 

- Vagy sosem mertél megszólalni angolul? 

No stress, you can do it!! :) Angol nyelvtanári diplomával, 18 éves tanítási és külföldi tapasztalattal, magabiztos angoltudást nyújtok motiváló, baráti hangulatú óráimon.

Fordítást is vállalok, megegyezés szerint!

2012-ben végeztem az ELTE-BTK-n angol nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanárként, majd 1 évet töltöttem anyanyelvi környezetben, Torontoban. Amerikai angolt beszélek, de az óráimon mindig megbeszéljük mind a brit mind az amerikai verziókat és különbségeket szókincsben, kiejtésben, nyelvtanban egyaránt.

18 éve foglalkozom angol tanítással magántanárként, 2017-ig pedig az Euro Nyelviskola tanárjaként is dolgoztam. Ma már kizárólag magánórákat adok, mert azt tartom a leghatékonyabbnak, ha mindenkire személyre szabottan, külön figyelmet fordíthatok, így óráimat mindig igyekszem tanulóim egyéni igényeihez igazítani.

Jelenleg fő profilom a fiatal felnőttek nyelvvizsga felkészítése, középiskolások érettségire való felkészítése, valamint középfok feletti tanulók szintentartása, nyelvi készségeik továbbfejlesztése.

De bármilyen célból is keresnek meg tanulóim, egy dolog minden órámon fix, ez pedig a beszédkészség fejlesztésére fektetett hangsúly. Emellett szükség esetén világos, átlátható, több oldalról megközelített nyelvtani magyarázataimmal pikkpakk helyreteszem a fejekben az összekuszálódott szálakat. :)

Akár nyelvvizsga (EUROexam, Origo, BME, TELC, IELTS, LanguageCert stb) vagy érettségi felkészítésre van szükséged, esetleg munkahelyed miatt, vagy külfödre költözés, utazás céljából érzed szükségét beszédkészséged, nyelvtanod fejlesztésének, keress bátran és próbáld ki milyen nálam egy kávézós, közvetlenül beszélgetős, baráti hangulatú, 100%-ban stresszmentes angol óra!

Óradíjam 5500 ft/45 perc és alkalmanként min. 2x45 perces órákat vállalok. Az első alkalom egy 30 perces ingyenes bemutatkozó beszélgetős óra, gyere és próbáld ki! :)

Üzleti/gazdasági/egyéb szaknyelveket NEM tanítok!

 angol A2 angol alapfok angol B1 angol B2 angol beszédkészség angol C1 angol érettésgi Angol felsőfok Angol fordítás angol középfok angol nyelvtani rendszerezés angol szókincsfejlesztés Angol társalgás
Érettségi felkészítő Nyelvvizsga felkészítő Idegennyelv Felnőttképzés
Online Budapest
Kezdő, Haladó, Profi
16 - 40 -ig
 Online elérhető óra
 Ingyenes próbaóra
5 500 Ft / 45p