Ugrás a tartalomra

Angol órák online

Hiszem, hogy nyelvünk határai világunk határait jelentik. Célom, hogy kalauzként mutassam az utat a nyelvtudáshoz vezető ösvényen számodra.

A nyelvtani szerkezetek elsajátítása mellett különösen nagy figyelmet szentelek az élő, recens szókincs és kifejezéskészlet fejlesztésére az órák során. A friss, kortárs szókincs bővítése azért is alapvető fontosságú, hiszen a tanulmányi célokon túl sem ér véget (sőt ott kezdődik igazán) az angol nyelv ismeretéből adódó előnyök világa. Nyelvtudásod által képessé válsz a legkülönfélébb tartalmak értelmezésére, legyenek azok a téged érdeklő podcastek, filmek,  tik tok trendek vagy aktuálpolitikai hírek, képessé válsz a kommunikációra egy globális léptékű színtéren. Olyan ablak nyílik meg számodra a világra, aminek értéke felbecsülhetetlen.

Az oktatást oldott, könnyed hangulatú órák keretében  kivitelezzük. Véleményem szerint az emberséges, empatikus, motiváló oktatói hozzáállásnak kivételesen nagy jelentősége van az idegen nyelv elsajátítása során jelentkező gátlásosság, szorongás leküzdésében. Barátságos légkörű óráim tartalmát a Te egyedi igényeid és szükségleteid alapján állítom össze.

Várlak szeretettel, ha érettségi vagy nyelvvizsga előtt állsz és szeretnéd megacélozni angol tudásod, ha gyakorolni szeretnéd az iskolában vett anyagokat, de várlak akkor is ha teljesen új fába vágtad a fejszédet és kezdőként szeretnél jól alkalmazható angol tudásra szert tenni.

 amerikai angol Angol angol A1 angol A2 angol B1 angol B2 angol beszédkészség
Korrepetálás Érettségi felkészítő Felvételi előkészítő Nyelvvizsga felkészítő Idegennyelv Felnőttképzés
Online
Kezdő, Haladó
7 - 99+ -ig
 Online elérhető óra
4 000 Ft / óra