Ugrás a tartalomra

Ertl Orshee

Konzultációimmal szakértőket és vezetőket támogatok, hogy beosztásukhoz illő eleganciával és magabiztossággal adhassák át üzenetüket minden helyzetben - angolul is! Célom, hogy a nehéz helyzeteket a helyszínen kezelni tudd azért, hogy a munkán kívüli életedben felszabadultan, folyamatosan fennálló agyalás és stressz NÉLKÜL lehess jelen.

Ügyfeleim visszajelzését több platformon is megtalálod. Egyik központi témám a mondanivalónk ŐSZINTE ÉS UDVARIAS tálalása. Az ehhez tartozó elegáns megfogalmazáshoz YOUR ELEGANT MESSAGE néven osztok meg tippeket, trükköket és programokat (mint pl. díjmentes webinárium) a közösségi felületeimen. Megnézed? 📺💻📱

"Előző életemben" 8 évet töltöttem nemzetközi nagyvállalatoknál több területet átlátó beosztásokban, ezért könnyen tudok azonosulni az alkalmazottakkal. 2016 óta egyénileg dolgozom, megfordulok különféle vállalkozói közösségekben, emiatt az üzleti élet ezen szereplőinek a kihívásait is átlátom és átérzem.

Korábbi munkáim során kritikus volt a tárgyalási szintű nyelvismeret, melyet tovább bővítettem egyéb tapasztalataimmal (Európa Bajnokság szervezés, külföldi munka, utazás, stb.). Coaching képesítéssel, többéves nyelvoktatói tapasztalattal, felsőfokú nyelvvizsgával, valamint több angol nyelvű szakvizsgával rendelkezem.

 Létrehozott cikkek