Ugrás a tartalomra

Üzleti angol - testreszabottan

Az "üzleti angol" minden munkakörben mást jelent. Sőt, személyenként is eltérő, ki milyen téren ütközik rendszeresen nehézségekbe. Levélírás? Információ beszerzése társosztályoktól? Kihívások a csoporton belüli együttműködésben? Netán az üzleti partnereket kell időről időre szóval tartani, vacsorázni vinni? Vagy a nemzetközi konferenciák szünetében a szakmabeliekkel társalogni?

Az angol mindegyik esetben segítségünkre van. A szókincsen és nyelvtanon túl viszont az sem elhanyagolható, hogy mit és hogyan tálalunk. Ha volt már, hogy cserben hagytak a szavak, vagy ha azt érzed, mást és máshogy értenek ki a szavaidból, mint amit ki akartál fejezni, akkor érdemes lehet ránéznünk, mi mindent tehetsz a beszéded hatékonyságának növeléséért. 

Konzultációim során a nyelvi és tartalmi elemeket szükség szerint ötvözöm, hogy a leggyakorlatiasabb nyelvi készségekkel folytathasd akár már a következő naptól. 

Árazásról az első, díjmentes egyeztetés során tudunk egyeztetni. 

 Angol angol üzleti kapcsolattartás kommunikáció kommunikációs készség prezentációs készség tárgyalástechnika üzenet hatékony átadása üzleti angol
Idegennyelv Business / Pénzügy Felnőttképzés Állásinterjú felkészítés Készség / Önismeret ---Egyéb---
Online
Haladó, Profi
22 - 99+ -ig
 Online elérhető óra
1 Ft / 45p