Ugrás a tartalomra

Anyanyelvi angol beszélő. Egyetemi tanár, Ph.D.

 

Keres egy megbízható, elkötelezett és empátiával rendelkező angol tanárt gyermekének vagy tinédzserének? Itt vagyok, hogy segítsek.

Az angol nyelv anyanyelvi beszélője vagyok. Dr. Jenna Louise a nevem. (E-mail: jgranvi@googlemail.com). Az angol nyelv ismerete sok lehetőséget nyithat meg Önnek vagy gyermekének! Magasabb fizetésű munkát találhat más országokban is.

A munkavállalók, akik beszélnek angolul, egyértelmű előnyben vannak azokkal szemben, akik nem. Akár tetszik, akár nem, az angol a nemzetközi lingua franca lett. Szeretnék az útmutatója és felelősségvállaló partnere lenni ezen izgalmas úton.

Egyetemi tanár vagyok, doktori fokozattal rendelkezem, publikált szerző vagyok, és anyanyelvi angol beszélő. TEFL tanúsítvánnyal is rendelkezem, valamint 15 év tapasztalattal az egyetemi oktatás terén (politikatudomány és történelem). Orosz és magyar nyelven is beszélek. Több mint 10 év tapasztalattal rendelkezem angolt tanításban magánórákon, magyaroknak, oroszoknak és ukránoknak, személyesen és online egyaránt.

Az órákat az Ön konkrét igényeihez igazíthatom. Felkészíthetem Önt angol nyelvvizsgákra is (például TOEFL, IELTS). Az órákat online is megtartjuk (Skype-on keresztül).

Az angol nyelv kihívást jelenthet, mivel tele van kivételekkel a nyelvtanban, kiejtésben és helyesírásban. Segíthetek Önnek megtanulni és gyakorolni ezeket, hogy növelje bizalmát.

Kínálok egy ingyenes 15 perces beszélgetést. Elmesélheti nekem az igényeit és érdeklődési körét. Ezt követően elküldöm Önnek a diagnosztikai tesztet. Amikor visszaküldi, megszervezzük az első óránkat, amely során átbeszélem a teszt pontszámát, és közlöm Önnel jelenlegi nyelvi szintjét. Az első órát előre kell kifizetni.

Grammatikai gyakorlatokat, hallás utáni megértést fejlesztő feladatokat, szókincsépítő játékokat és szerepjátékokat alkalmazok annak érdekében, hogy javítsam Ön spontán beszédkészségét. A nyelvtanulás egy rendszer. Állandó gyakorlás révén képes lesz folyékonyan angolul beszélni!

Hívjon ma! Jövőbeli "ön" hálás lesz :-)

 Állásinterjú amerikai angol angol A1 angol A2 angol alapszint angol B1 angol B2 angol C1 Angol fordítás angol gazdasagi angol gyerekeknek angol idegenforgalmi kezdő angol
Érettségi felkészítő Felvételi előkészítő Nyelvvizsga felkészítő Idegennyelv Felsőoktatás
Online
Kezdő, Haladó, Profi, Általános iskola, Középiskola, Felsőoktatás, 6th form, A-Levels, A1, A2, B1, B2, C1
1 - 99+ -ig
 Online elérhető óra
 Ingyenes próbaóra
7 000 Ft / óra