Ugrás a tartalomra

Német nyelvóra / korrepetálás

Kedves Szülők!

A német nyelv egyaránt fontos gyerekeknek és felnőtteknek akik kiszakadva megszokott környezetükből új országban kénytelenek boldogulni.

Ezért is szeretnék segíteni azoknak a gyerekeknek akiknek:

  • gondjuk akad a német nyelvű tantárgyak megértésében
  • segítségre van szükségük német nyelvtan és kommunikáció fejlesztésében

Közel 10 év német nyelvoktatás és németországi élet után, tisztában vagyok azzal hogy az élő beszéd mennyiben különbözhet attól amit az iskolákban megtanítottak.

Tanulóim sikeresen veszik az akadályokat Svájcban, Ausztriában és Németországban egyaránt. Azok se ijedjenek meg akik Magyarországról kezdenének el tanulni, ez sem akadály az online óráknak köszönhetően.

A jelentkezés után a tanulók először egy ingyenes felmérő órán vesznek részt, ami alapján összeállítok egy tantervet majd elkezdhetjük a közös munkát. Kizárólag online tartom az óráimat Skype-on és Messengeren.

Az órák díjazása a következő: 26 EUR / 50 perc  (10.500 Ft / 50 perc)

Ha fontos, hogy egy szakképzett, fiatalos és lendületes magántanárral tanuljon gyermeked, akkor jelentkezz nálam!

A felmerülő kérdésekre szívesen válaszolok üzenetben vagy a profilomon megtalálható elérhetőségek egyikén. :-)

Angi

 német alap közép felsőfok német beszédkészség fejlesztése német érettségi felkészítés német felvételi német irodalom német kezdő és haladó német kommunikáció Német nyelv oktatás Német nyelvű társalgás német nyelvvizsga-felkészítés Német oktatas a felső szintig Német tanítás Német tolmácsolás
Korrepetálás Érettségi felkészítő Felvételi előkészítő Nyelvvizsga felkészítő Idegennyelv Felsőoktatás Felnőttképzés Állásinterjú felkészítés Készség / Önismeret
Online
Kezdő, Haladó, Profi, Általános iskola, Középiskola, Felsőoktatás, A1, A2, B1, B2, C1, C2
7 - 99+ -ig
 Online elérhető óra
 Ingyenes próbaóra
10 500 Ft / óra