Idegennyelv magántanárok


Válogass az alábbi megbízható Idegennyelv magántanárok között.
A szűrő segítségével az eredményeket tantárgy szerint tovább szűkítheted

Molnár Gergely

Molnár Gergely vagyok. 6 éve foglalkozok angol oktatással skype-on. Ha nehéz a nyelvtanulás egyedül vagy jobb ha úgy tanul, hogy valaki elmagyarázza az instrukciókat, segít megérteni az adott nyelvtan felépítését, használatát, akkor én segíthetek.
Tudom, hogy sok embernek nehéz a nyelvtanulás, így gondoltam belevágok az angol…

Nyitrai Vivien

Sziasztok tanulók! :)
Amikor megkérdezek valakit, hogy miért nem szeret angolul beszélni, az egyik leggyakoribb válasz az, hogy még rengeteget kell tanulnia, legyen szó akár nyelvtanról, akár szókincsről - addig pedig túl sok hibát vétene.
Győzzük le ezt régről bevésődött félelmet! A nyelvtanulás folyamatának legszebb hozadéka…

Voigt Kata

32 éve tanítom a német nyelvet. Ha nyelvvizsgára, külföldi munkára készülsz vagy csak úgy... Várlak a hét minden napján reggel 6-tól este 10-ig alkalmazkodva a Te időbeosztásodhoz.
Az órák úgy zajlanak, mintha tanárhoz járnál, csak sokkal kényelmesebb különösen ilyen "Covidos időszakban", amikor sokkal jobban esik egy…

Horzsoac

Bonjour! :)
A francia tudásomat anyanyelvi környezetben sajátítottam el, a középiskolás éveim alatt , amikor is lehetőségem volt Svájcban tanulni .
A francia nyelv szeretete gyerekkoromhoz kötődik, több mint 10 éve használom napi szinten.
Az óráim során igyekszem változatos témákkal, cikkekel készülni, igazodva a diákok…

Angeli István Judit

"Iskolakerülő" pedagógus házaspár Tanulás Támogatással foglalkozik.

Kersák Veronika

Egyetemista hallgatóként vállalom általános iskolás diákok korrepetálását minden tárgyból, ill. középiskolásokat magyar nyelv és irodalomból,valamint történelemből, angolból. Nyelvvizsgával rendelkezem, illetve 2 év tanítási tapasztalattal.
Érettségi, nyelvvizsga, pótvizsga felkészítést is vállalok.
Online oktatásra van…

Fábos Anna

Sziasztok nagyon sok évig utaztam Európában, és sokat is tanultam ezidô alatt, ha vidáman és könnyen tanulnál, akkor szívesen várlak óráimon.

Ágnes Szentmiklósi

Céltudatosan mindenki nyelvtudásának megfelelően állítom össze a tananyagokat egészen kezdőktől középhaladóig.
Személyesen Debrecenben tanítok illetve igény szerint online.
Tematikusan szituációkat ill mondatszerkesztést gyakoroljuk a diákokkal.
Bécsi Egyetemen nyelvvizsgáztam németből ill 3 évet kint tanítottam.
Számlaképes…

voti75

Több évig tanultam az angol nyelvet- szakmai területeken is van gyakorlatom belőle.Korrepetálást vállalok Budapesten és környékén, Pest megyében. De online az egész országban is . Segédanyagaim vannak, magas szinten beszélem a nyelvet-szakmailag is!

Olivér

<p>A teknológia és a kertészet érdekel. Skóciában végeztem az egyetemet webfejlesztőként. Középiskolásoknak fizikát tanítok, akár angolul is. Szívesen tanítok még webfejlesztéssel kapcsolatos ismereteket, azon belül is a HTML és CSS nyelveket ami szükséges lehet egy egyszerű weboldal összeállításához, vagy akár egy…

Jóna Natália

Több mint tíz éves gyakorlattal rendelkező diplomás angol- és magyar, mint idegen nyelv tanár vagyok.
I'm a qualified English and Hungarian as Foreign Language teacher with more than 10 years of teaching experience.

Tóth Szabina

<p>Sziasztok! 😊</p>
<p>Pár ‘dolognak’ köszönhetően olyan szemléletben és gyakorlatias módszerekkel adom át tanítványaimnak az angol nyelv készségszintű használatát, ami nem áll meg a ‘fill in the gap’-nél vagy a ‘karikázza be a helyest választ’-nál. Hogy mi ez a pár ‘dolog’?</p>
<p>Először is, hét…

Kóródi Gyöngyvér

Több mint tíz éve tanítok spanyol nyelvet. Magántanárként kezdtem, nyelviskolákban folytattam, az utóbbi nyolc évben pedig online oktatok. Jelenleg Dél-Spanyolországban, Granadában élek, Skypeon, vagy messengeren keresztül tartom az óráimat.
Mivel sokat utazom, az utóbbi években gyakran előfordult, hogy flamenco klubból, hegyi…

Kertész Natalija

Nagy tapasztalattal rendelkező anyanyelvi diplomás orosz tanár vagyok. Örömmel segítek neked céljaid elérésében. A tanulóimnak szeretnék olyan stabil elméleti alapokat adni, amelyek segítségével könnyebben boldogulnak majd az életben.
Felkészítek: nyelvvizsgára, ORIGO, TELC, ECL, Corvinus (turisztika, üzleti), BME,…

Hertelendi Emí…

Magyar nyelv és irodalom, francia nyelv és irodalom valamint történelemtanár szakos egyetemi diplomával rendelkezem. Másfél évtizedes tanítási tapasztalattal, jelenleg is aktív pedagógusként vállalok online oktatást, korrepetálást.
www.itthontanulok.hu
+36 (70) 655 4670
WhatsApp
Messenger
Viber
Szabad időpontok és foglalás a…