Ugrás a tartalomra

Hatékony és jó hangulatú matekórák emelt érettségiig 25 éves tapasztalattal

Sziasztok! Közel 25 éve tanítok matematikát, és változatlanul szeretem az órákat, a diákokat és azt, hogy tudok segíteni nekik, nektek. Számomra a tanítás nem csak arról szól, hogy leadom vagy elmagyarázom az éppen szükséges tananyagot, hanem mindig megpróbálok egy kötetlen, barátságos légkört teremteni, ahol a tanulás legalább annyira élvezet, mint kötelesség. Örömmel tölt el, amikor tanítványaim továbbadják az elérhetőségemet osztálytársaiknak, ismerőseiknek.

Emelt szintű matek érettségi szintig bárkinek tudok segíteni, legyen szó éppen pótvizsgára, dolgozatra felkészítésről, szintre hozásról, vagy az alapok óhatatlan megerősítéséről, vagy akár csak egy-egy példa megértéséről. Főleg középiskolások és hetedik-nyolcadik osztályosok (13-18 éves korú diákok) oktatásában van tapasztalatom, de esti iskolába járó, érettségire készülő felnőttekkel is dolgoztam már többször eredményesen. A tárgyi tudás és a logikus gondolkodás megteremtése, fejlesztése mellett az órák fontos eleme a humor, vagy a pár perces lazítás, beszélgetés is.

Úgy gondolom, hogy közös munkán kívül nagy szerepe van az egyéni tanulásnak: a saját, otthoni munka szintén szerves része a tananyag elsajátításának, begyakorlásának. Igény szerint (és a közös munka célját figyelembe véve) adok házi feladatot, sokféle írott és elektronikus formában elérhető anyagom van. Az órákat a vírushelyzet óta online tartom, de a járvány intenzitásának függvényében Veszprémben személyesen, lakásomon is vállalok órákat. Számomra az egyéni oktatás vált be leginkább, de tanulópárosokkal is szívesen dolgozom együtt. Hasonló szinten lévő diákoknál (főleg osztálytársaknál) érdemes kipróbálni ezt a lehetőséget is.

For non-Hungarian speakers we can have the lessons in English as well, in which I have 8 years of experience, including IB, and GSCE exam preparation.

Óradíjam 4500 Ft/60 perc. Általában a 60 perces órákat szokták preferálni a diákok, de közeli vizsga esetén érdemes lehet hosszabb órákat tartani.

Hosszabb távú együttműködés esetén első alkalommal lehetőség van egy egy órás ingyenes beszélgetésre, igény szerint a szülők bevonásával.

Keressetek bizalommal!

 emelt szintű matematika érettségi Matematika matematika ált.isk.
Korrepetálás
Online Veszprém
Kezdő, Haladó
13 - 99+ -ig
 Házhoz megy
 Saját helyszínen fogad
 Online elérhető óra
4 500 Ft / óra