Tóth Zoltán

Hatékony üzleti és általános angol nyelvórák, felkészítés nyelvvizsgára, állásinterjúra és prezentációra 10 éves oktatási gyakorlattal, HR és nagyvállalati üzleti tapasztalattal.

Jó hangulatú, mégis eredményorientált, változatos órákkal várlak, ha szeretnéd, hogy látványosan fejlődjön a nyelvtudásod!

ÁLTALÁNOS és ÜZLETI nyelvoktatás: személyre szabott órák, a Te érdeklődésednek, fejlődési célodnak megfelelően. Sok gyakorlással, érdekes, változatos anyagok használatával. 5000 Ft / 60 perc

NYELVVIZSGA FELKÉSZÜLÉS: célirányosan arra a vizsgára készülünk, amire szeretnél - de szívesen segítek a Számodra leginkább megfelelő vizsga kiválasztásában is. Minden alkalommal olyan feladatokat gyakorlunk, amikkel közelebb kerülsz a sikeres vizsgádhoz. Emellett tippekkel, trükkökkel is segítek, hogy a vizsga mindegyik részénél tudd, mire kell odafigyelned, mit és hogyan értékelnek a vizsgáztatók. 5000 Ft / 60 perc

FELKÉSZÜLÉS ÁLLÁSINTERJÚRA: több éves HR-es interjúztatói és AC értékelői tapasztalatomra építve szívesen segítek Neked akár egy ütős CV megírásában, akár felkészülni az angol nyelvű interjúkra, AC-kra. A tippek és jó gyakorlatok megosztása mellett számíthatsz sok állásinterjú-szimulációra is, amiket megbeszélünk, értékelünk. Ennek díja a standard nyelvórától magasabb: 7000 Ft/ 60 perc.

FELKÉSZÜLÉS ÜZLETI TÁRGYALÁSOKRA, PREZENTÁCIÓKRA: keress bátran, ha „csak” 1-2 konzultációra van szükséged egy olyan prezentáció vagy egy üzleti tárgyaláson, ahol fontos, hogy magabiztosan fejezd ki magad angolul. Segítek célirányosan felkészülni, gyakorlunk és visszajelzésekkel segítem, hogy profin kezeld még a nehéz helyzeteket is. Ennek díja a standard nyelvórától magasabb: 7000 Ft/ 60 perc.

Bármi is legyen a fejlődési célod, számíts házi feladatokra (amennyit tudsz vállalni, annyit fogok adni) és arra is, hogy folyamatosan gyakoroljuk a korábban tanultakat (is). Abban hiszek, hogy a tanulás nem alkalom, hanem folyamat, aminek jelentős része a nyelvórákon kívül történik:-)

Az órák helyszíne: 13. kerület, Fáy u, Béke tér közelében.

Hívj bátran és egyeztetjük, mikor kezdjük el a közös munkát!

Magánórák