Foly√©konyan angolul online √©s Balatonf√ľreden

Szia! ūüėä

Ha megsz√ľletett benned az elhat√°roz√°s, hogy angolul szeretn√©l tanulni, vagy a m√°r megl√©vŇĎ angol tud√°sodat szeretn√©d tov√°bb csiszolni, akkor v√°rlak szeretettel √≥r√°imon online √©s Balatonf√ľreden szem√©lyesen.

Ha szempont sz√°modra, hogy az angolt, mint √©lŇĎ nyelvet term√©szetes m√≥don saj√°t√≠tsd el, akkor j√≥ helyen j√°rsz! :)¬†H√©t √©vet √©ltem az Egyes√ľlt Kir√°lys√°gban, aminek k√∂sz√∂nhetŇĎen √°t tudom Neked adni az angol nyelvtud√°st √ļgy, ahogyan azt az angolok haszn√°lj√°k: eredetien, val√≥s√°ghŇĪen, g√∂rd√ľl√©kenyen.

Hogy ezen a kereten bel√ľl mire szeretn√©l nagyobb hangs√ļlyt helyezni, az m√°r a Te d√∂nt√©sed:

  • Szintentart√°s, magabiztos nyelvhaszn√°lat
  • √Āll√°sinterj√ļra, √©retts√©gire, nyelvvizsg√°ra, p√≥tvizsg√°ra val√≥ felk√©sz√ľl√©s
  • K√ľlf√∂ldi munkav√°llal√°s, utaz√°s, k√ľlf√∂ldre k√∂lt√∂z√©s
  • You name it ūüėä

Szem√©lyes c√©lod el√©r√©se mellett c√©lom, hogy az √≥r√°k √∂r√∂mteliek legyenek, √©s ennek k√∂vetkezt√©ben a lehetŇĎ leghat√©konyabbak.

Egy√©ni tanul√°si st√≠lusod, √©rdeklŇĎd√©si¬† k√∂r√∂d, erŇĎss√©geid √©s fejlesztendŇĎ ter√ľleteid figyelembev√©tel√©vel szem√©lyre szabott angol √≥r√°k keret√©ben tapasztalhatod meg a fejlŇĎd√©s √©s az elŇĎrehalad√°s siker√©lm√©ny√©t.

Szint √©s √©letkor tekintet√©ben a l√©tra b√°rmelyik fok√°n √°llhatsz: (√ļjra)kezdŇĎ, halad√≥ √©s szuperhalad√≥/profi illetve fiatal √©s felnŇĎtt.

Az elsŇĎ pr√≥ba√≥ra ingyenes.

Sok sikert! ūüėä

 

‚ÄėThrough my education, I didn't just develop skills, I didn't just develop the ability to learn, but I developed confidence. ‚Äė

/Michelle Obama/
 

Érdekel? Küldj üzenetet!

Vélemények az óráról