Folyékonyan angolul online

Szia! 😊

Ha megszületett benned az elhatározás, hogy angolul szeretnél tanulni, vagy a már meglévő angol tudásodat szeretnéd tovább csiszolni, akkor várlak szeretettel óráimon online.

Ha szempont számodra, hogy az angolt, mint élő nyelvet természetes módon sajátítsd el, akkor jó helyen jársz! :) Hét évet éltem az Egyesült Királyságban, aminek köszönhetően át tudom Neked adni az angol nyelvtudást úgy, ahogyan azt az angolok használják: eredetien, valósághűen, gördülékenyen.

Hogy ezen a kereten belül mire szeretnél nagyobb hangsúlyt helyezni, az már a Te döntésed:

  • Szintentartás, magabiztos nyelvhasználat
  • Állásinterjúra, érettségire, nyelvvizsgára, pótvizsgára való felkészülés
  • Külföldi munkavállalás, utazás, külföldre költözés
  • You name it 😊

Személyes célod elérése mellett célom, hogy az órák örömteliek legyenek, és ennek következtében a lehető leghatékonyabbak.

Egyéni tanulási stílusod, érdeklődési  köröd, erősségeid és fejlesztendő területeid figyelembevételével személyre szabott angol órák keretében tapasztalhatod meg a fejlődés és az előrehaladás sikerélményét.

Szint és életkor tekintetében a létra bármelyik fokán állhatsz: (újra)kezdő, haladó és szuperhaladó/profi illetve fiatal és felnőtt.

Sok sikert! 😊

 

‘Through my education, I didn't just develop skills, I didn't just develop the ability to learn, but I developed confidence. ‘

/Michelle Obama/
 

Érdekel? Küldj üzenetet!

Vélemények az óráról