Ugrás a tartalomra

Informatika oktatás

Informatika oktatás kezdőtől a profi szintig, érettségire való felkészítés is!

Teljesen ismeretlen az informatika világa? Rájöttél, hogy a mai világban minimális informatika tudás nélkül nehéz boldogulni? Érdekel az informatika alapszinten? Haladó vagy, de többet szeretnél tudni? Esetleg beleásnád magad egy területbe jobban? Szeretnél felkészülni az informatika érettségire?

Ha igen, akkor a megfelelő helyen vagy! Informatika oktatást vállalok a következő témákban: IT alapismeretek, Office csomag, érettségire való felkészítés (programozást csak elméleti szinten tudom oktatni, gyakorlatban nem), hálózatüzemeltetés, Windows Server környezet, hardver és szoftverismeretek, Windows XP, 7, 8, 8.1, 10 operációs rendszer ismeretek.

Keress bátran és megtaláljuk a megfelelő időpontot, témát és szintet!

Oktatást a lakásomon vállalok elsősorban, de Skype-os tanítás is szóba jöhet, illetve házhoz is megyek az I., V., IX., XI. és XII. kerületbe, ha fontos az otthon kényelme (rugalmas vagyok, a többi kerület megbeszélés kérdése).

A következő időtartamokkal és díjakkal tudunk együtt tanulni:

3.000 Ft - 45 perc 4.000 Ft - 60 perc 5.000 Ft - 90 perc +1.000 Ft minden díjra, ha szeretnéd, hogy házhoz menjek.

Informatikus diplomával rendelkező, rendszergazdaként, rendszermérnökként több mint 5 év tapasztalattal bíró, türelmes, segítőkész oktató vagyok. Keress bizalommal az elérhetőségeim bármelyikén!

 IT alapismeretek Office csomag Hálózatüzemeltetés Windows Server windows 7 windows 8 Windows 10 Hardver Szoftver
Számítástechnika
Online Bp. XI.
Kezdő, Haladó, Profi
1 - 99+ -ig
 Házhoz megy
 Saját helyszínen fogad
 Online elérhető óra
 Ingyenes próbaóra
5 000 Ft / óra