Ugrás a tartalomra

Peiszer Gábor

Informatika oktatás kezdőtől a profi szintig, érettségire való felkészítés is!

Teljesen ismeretlen az informatika világa? Rájöttél, hogy a mai világban minimális informatika tudás nélkül nehéz boldogulni? Érdekel az informatika alapszinten? Haladó vagy, de többet szeretnél tudni? Esetleg beleásnád magad egy területbe jobban? Szeretnél felkészülni az informatika érettségire?

Ha igen, akkor a megfelelő helyen vagy! Informatika oktatást vállalok a következő témákban: IT alapismeretek, Office csomag, érettségire való felkészítés (programozást csak elméleti szinten tudom oktatni, gyakorlatban nem), hálózatüzemeltetés, Windows Server környezet, hardver és szoftverismeretek, Windows XP, 7, 8, 8.1, 10 operációs rendszer ismeretek.

Új témakör, amit taníthatok Neked: Online marketing! Ha épp indul a céged és szeretnéd online reklámokkal megerősíteni az elejétől vagy a már meglévő cégednek fellendülést biztosítani, akkor keress bizalommal. Megtanulhatod az online marketing világának rejtelmeit!

Keress bátran és megtaláljuk a megfelelő időpontot, témát és szintet!

Oktatást a lakásomon vállalok elsősorban, de Skype-os tanítás is szóba jöhet.

A következő időtartamokkal és díjakkal tudunk együtt tanulni:

4.000 Ft - 45 perc
5.000 Ft - 60 perc
6.000 Ft - 90 perc

Informatikus diplomával rendelkező, rendszergazdaként, rendszermérnökként több mint 6 év tapasztalattal bíró, türelmes, segítőkész oktató vagyok. Keress bizalommal az elérhetőségeim bármelyikén!

 Magánórák
Informatika oktatás 5000 Ft / óra