Ugrás a tartalomra

Nyitrai Vivien

Sziasztok tanulók! :)
Amikor megkérdezek valakit, hogy miért nem szeret angolul beszélni, az egyik leggyakoribb válasz az, hogy még rengeteget kell tanulnia, legyen szó akár nyelvtanról, akár szókincsről - addig pedig túl sok hibát vétene.
Győzzük le ezt régről bevésődött félelmet! A nyelvtanulás folyamatának legszebb hozadéka, hogy egyre jobban és színesebben tudjuk kifejezni magunkat, képesek leszünk külföldön boldogulni, más nemzetiségű barátokat szerezni, vagy akár egy jobb munkához is hozzá juthatunk. Ehhez pedig sok gyakorlás szükséges, és hibák is, amelyekből aztán tanulhatunk!
Ha velem tanulsz, akkor jó hangulatú, humoros órák keretein belül helyezzük a hangsúlyt a kommunikációra, a hétköznapi és autentikus nyelvhasználatra a megfelelő nyelvtan-és szókincs elsajátításával egyidejűleg.

Rólam: Több, mint 7 éve foglalkozom magántanítással, az angol-magyar tanárszakos mesterdiplomámat 2017 júliusában vettem át a Pécsi Tudományegyetemen. A közép-és nyelviskolában töltött idő alatt 7 évesektől egészen 60.-ik életévüket betöltött tanulókkal foglalkoztam. Mind a tanulmányaimat, mind pedig a tanításomat az idegen nyelven történő kommunikációra helyezett hangsúly jellemezte.