Ugrás a tartalomra

Kinga Kovács

Kémiaoktatást minden szinten!

7-12. osztályig korrepetálást, szintentartást, versenyfelkészítést, illetve kémia közép- és emeltszintű érettségire, kémia BSc szakra, és orvosi egyetemre jelentkezésre való felkészítést vállalok. Egy ideig nem voltak elérhetőek a hirdetéseim, de most újra tanítok.

22 éves vagyok, szeptemberben kezdtem el az ELTE – TTK Kémia BSc szakát, előtte pedig 3 évig jártam a SOTE Általános Orvostudományi Karára.

Egészen 12 éves koromtól a kémia vált a szenvedélyemmé; általános iskolában részt vettem a Hevesy György Kémiaversenyen, ahol többször is első helyezést értem el. Később az Apáczai Csere János Gyakorlógimnázium és Kollégium "komplex természettudományi" tagozatán tanultam magas óraszámban kémiát. Középiskolában is részt vettem számos versenyen (Irinyi János Kémiaverseny és Kémia OKTV), amelyeken igen jó eredményeket értem el.

Matematikaoktatást is vállalok, de kizárólag 5-12. osztályosoknak korrepetálást, pótvizsga-felkészítést, illetve 6. és 8. osztályosoknak felvételire való gyakorlásban szeretnék segíteni.

A legideálisabb az lenne számomra, ha a tanulók házhoz jönnének hozzám (1046 Budapest, Lotz Károly utca 4).
De persze, ha ez kiesik valakinek a mindennapi útvonalából, HÁZHOZ MEGYEK! Online óra tényleg csak akkor megoldható, ha nem találunk más lehetőséget, mivel tapasztalataim szerint csak élőben lehet igazán hatékonyan tanítani.

Az óradíjaim: 45p - 3000 Ft; 60p- 4000 Ft; 90p - 5500 Ft.
Csoportos oktatást is vállalok, ennek az idejét és óradíját telefonon lenne érdemes megbeszélni. :)

 Magánórák
Kémia korrepetálás általános iskolásoknak! 3700 Ft / óra