Ugrás a tartalomra

Kállai Barbara

A nevem Kállai Barbara. Intézményesített keretek között először középiskolában kezdtem angolt tanulni, ahol angol-franca nyelvi osztályban érettségiztem. Azonnali szerelem volt számomra az angol nyelv, részben a némethez és franciához viszonyított egyszerűbb nyelvtana, részben kivételes hasznosíthatósága miatt. Emlékszem az érzésre, mikor az újonnan szerzett nyelvtudásomnak hála első alkalommal voltam képes korlátok nélkül értelmezni az engem érdeklő cikkeket, youtube contenteket, dalszövegeket. Ezt az érzést, a korlátok megszűnésének és intellektuális szabadságnak érzését szeretném átadni tanítványaim számára is.

Később kulturális és alkalmazott antropológiából diplomáztam. Főképpen kognitív antropológiával foglalkoztam tanulmányaim során, az ember szimbolikus gondolkodásának megjelenési formáit tanulmányoztam több összefüggésben is. Elvégeztem egy öt tantárgyból álló pedagógiai modult és változatlanul fejlesztettem angol tudásomat.

A diplomaszerzés után szülővárosomba, Dunaújvárosba költöztem és a civil szektorban, majd az közszférában helyezkedtem el és letettem az angol felsőfokú nyelvvizsgát. 2021-ben jutottam arra az elhatározásra, hogy szeretnék új irányt adni munkavállalói pályafutásomnak és magántanárként próbálnám ki magamat. Barátok, ismerősök tanításával igyekeztem megszerezni az oktatáshoz szükséges rutint. Fontos számomra az egészségtudatos életvétel ezért szabadidőmben gyakran sportolok, továbbá hobbi szinten fotózok.

Bónusz tipp minden tanulni vágyó számára: már egy könnyű 20 perces edzés is képes fokozni az agy információbefogadó képességét. Egy szisztematikus, heti 3 alkalmas edzésprogram pedig serkenti az új idegsejtek és az azok közötti kapcsolatok létrejöttét. Egyszerűen fogalmazva a sporttal az agyadat is megedzheted.

 Magánórák
Angol órák online 4000 Ft / óra