Ugrás a tartalomra

"Oly korban éltem én a Földön..."

Bármely korszakról, történelmi korról, társadalomról, bármelyik kontinensről, országról beszélünk vagy tesszük meg képzeletbeli és virtuális utazásunk az Emberre fogunk figyelni, aki ott élt/él és nagyon hasonlít ránk. A mi örömeink, tragédiáink, felfedezéseinket kísérő boldogság és megelégedettség, veszteségeink fájdalma fog visszaköszönni minden egyes alkalommal.

Bejárjuk a szegények kunyhóit, járunk palotákban, ott ülünk majd asztaluknál és tagjai leszünk államférfiak és üzletemberek, tudósok és fantaszták körének. Utazunk szekéren, lovon, elefántháton, szenvedünk sivatagban és mocsárban, száguldunk díszkivilágításban fürdő sugárutakon és tengerek felett lenyugvó nap fényében.

Jogászok leszünk, gazdálkodók, bányatulajdonosok és városépítők. Államokat alapítunk és porlasztunk el. Az Emberre fogunk figyelni, a porszemnyi lélek és a dühöngő tömegek erejére. A történelem, az eszmék, a hétköznapi élet, a költői és könnyekig megható Emberi Élet megannyi rezdülésére. A cselekvő, bátor és menekülő, tudományt művelő, művészeteket imádó nőkre és férfiakra....

Nagy kaland ez. Messzire jutunk majd, időben és térben, évezredek és kontinensek várnak ránk, de olykor a küszöböt is csak nagy nehezen tudjuk majd átlépni.

Tények, adatok, törvényszerűségek, tág összefüggések hálójában szilárd tudást, iránytűt és eligazodást, segítséget kínálok legjobb tudásom szerint minden résztvevőnek, aki velem tart.

 Állampolgári ismeretek Etika EU ismeretek Filozófia Nemzetközi kapcsolatok Társadalomismeret Történelem
Korrepetálás Érettségi felkészítő Felvételi előkészítő Felsőoktatás Felnőttképzés Készség / Önismeret ---Egyéb---
Online Bp. IX. Bp. XI.
Kezdő, Haladó, Profi
1 - 99+ -ig
 Saját helyszínen fogad
 Online elérhető óra
3 600 Ft / óra