Ugrás a tartalomra

Tóth Petra

Az angol nyelv iránti szeretetem akkor kezdődött, mikor bekerültem a kéttannyelvű gimnáziumba és elkeztem intenzíven angolul tanulni. Az idő előrehaladtával egyre több ajtó nyílt meg előttem, egyre több dolgot étrettem meg angolul, majd eljutottam arra a szintre, hogy már észre sem vettem, hogy angolul vagy magyarul nézek egy filmet vagy beszélgetek. Megismerkedtem az angol kultúrával, ami méginkább mélyítette az angol nyelv iránti vonzalmamat.
Tanulmányaim végén letettem a C1-es nyelvvizsgát. Azóta logisztikai területen dolgozom, ahol elengedhetetlen az angol nyelv használata, tárgyalásokat bonyolítok le, a partnereinkkel napi szinten tartom a kapcsolatot és üzleti utakra járok külfölre.
Eddig magán úton vállaltam órákat főként ismerősöknek, de ez egy idő után elterjedt az ismerőseim ismerettségi köreiben is, így örömmel vállaltam őket is.
Készítettem fel diákjaimat középfokú nyelvvizsgára, volt olyan akit a tanórái mellett kellett korrepetáltam és volt, aki teljesen a nulláról kezdte és csak egy társalgási szintre szeretett volna eljutni.
Így itt is szívesen vállalok felkészítést az alapoktól kezdve a középfokú nyelvvizsgáig. :)