Ugrás a tartalomra

Szeghy Eszter

Online gitár oktatási lehetőség elérhető / Online guitar lessons available! Guitar lessons in English is available!

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem 2018-ban előadóművész szakon, most 2020-ban végzem zenetanár-gitártanár szakon. Hat éve tanítok, kicsiket, nagyokat és felnőtteket is. Aktívan koncertezek gitárduó felállásban, amellyel számos nemzetközi versenyen dobogós helyezést értem el.
A hangszeres órákon a növendékek megtanulnak kottát írni és olvasni, ritmusokat elsajátítani. Technikai tanulás mellett darabokat, dalokat tanulunk, leginkább olyanokat, amelyeket a növendék preferál. Betekintést nyerhet a gitározni vágyó a könnyűzene és a klasszikus zene világába is.
2020-ban adtam közre a Gitározzunk együtt! című oktató-videósorozatot, mely segítséget nyújt az online oktatásban és az otthoni gyakorlásban is.
Első lemezem a gitárduómmal 2021-ben jelent meg Prelude címmel. 2022-ben megjelent az első kottasorozatom amely két gitárra készült átiratokból áll.
Mint kamarazenész, rendkívül fontosnak tartom az együttzenélést, így az órán rengeteget zenélünk közösen. Az órák személyre szabottak és élmény alapúak!

További információért keressenek bátran! Az óra díja változhat a kijárás távolságától függően, és az óra időtartamától.

 Magánórák
Intenzív nyári gitártanfolyam 7000 Ft / óra
Online Gitároktatás! 7000 Ft / óra
Gitároktatás 7000 Ft / óra
 Csoportos magánórák
Gitározz a barátaiddal, családoddal! 4500 Ft / fő