Ugrás a tartalomra

Szántó Edit

Az eddigi tanítványaimtól kapott videós beszámolók elmondanak mindent rólam.
Nézd meg a honlapomon, mi a véleményük a hozzáállásomról.
Ezután engedd, hogy én készítselek fel az érettségire matematikából téged is, foglald le már most a helyed szeptembertől!

Ne az utolsó pillanatra hagyd a felkészülést, mert nemcsak a matekból fogsz érettségizni, és sok lesz májusig.

1998 óta foglalkozom elsősorban középiskolások tanításával matematikából, az elmúlt években egyre inkább az érettségizőkre specializálódtam, valódi sikerekkel. Tanítványaim - ha időben kezdtük - kb. 2 jegyet javítottak az átlagukon az érettségin. Nézd meg a videókat az oldalamon!

Lelkiismeretesen tanítok, addig nem nyugszom míg nincs javulás, eredmény :) Különben mi értelme lenne?! Nálam működik a csoportos, online matematika oktatás, még ha idegenkednél tőle, ugyanis ez egyúttal személyes útkövetés is lesz, és semmi hátrány nem ér. És így megfizethető oktatást kapsz, begyakorlást, és ez sokkal több, mint gondolnád.

Érdemes kipróbálni egy nyári alkalmat, amely 2 óra, és már egy témakörben eléggé magabiztosan fogod tudni az érettségit megírni, már ettől az egy alkalomtól.

Azután pedig kezdj velem szeptembertől.

Számomra egyértelmű: egy héten legalább 4-5 óra matek kell gyakorlással a jó érettségihez, ha 2-3-as átlagod van. Ebből 4-5-ös lesz a közös tanulás után... Továbbtanuláshoz számít ez a jegy. Nem hiszek a heti 1-2 órás matek korrepetálásban, házi nélkül, és komoly ellenőrzés nélkül.

A jó érettségihez ami kell: megértés, gyakorlás, majd megint gyakorlás, és egy jó kontroll részemről. Ezt fogom biztosítani neked. Nézd meg korábbi tanítványaim videót, akik kivétel nélkül elégedettek voltak és nem is kicsit javítottak.
És ami a legfurcsább: megszerették a matekot :)

Várlak szeretettel:

Szántó Edit
Ravix Matektanoda

 Magánórák
Matek érettségi felkészítés hatékonyan! 1475 Ft / óra