Sipka Gergő

CSAK ONLINE

Kedves Nebuló/Szülő!
Sipka Gergő vagyok, a Pécsi Tudományegyetem 3. évében levő Angol-Fizika tanár szakos hallgatója. Elsősorban felsőtagozatos és gimnáziumban tanuló diákokat vállalok fizika, matematika és angol tantárgyakból. Matematikát és Fizikát lehetőség van ANGOLUL is tanulni nálam. Az órák lehetőleg (leginkább a vírus helyzetre való tekintettel) online felületen kerülnének megtartásra.

A magántanársággal elsőnek az egyetem első évében kezdtem el komolyabban foglalkozni, ahol egyetemista társaimat korrepetáltam matematikából. Azóta már tanári gyakorlatokat végeztem, előtte pedig érettségire és nyelvvizsgákra készítettem fel diákokat, felnőtteket. Rendkívül fontosnak tartom a pedagógiát, hisz a pedagógia tárgya a gyerek. Ez segített ahhoz, hogy az órák ne száraz képletmegoldásokkal teljenek, hanem a tudás megszerzése mellett, egy új szemléletet nyerhessünk a világra nézve a fizika által.

Az angol nyelvet nem tanuljuk, hanem elsajátítjuk, ezért téged / az ön gyermekét is igyekszem arra sarkallni, hogy ő maga fedezze fel a nyelv szépségeit, én "csak" terelgetem őt. Úgy érzem, ez a lehető legjobb módja annak, hogy ténylegesen értsük a nyelvet, ne pedig bemagoljuk.

Ha esetleg szeretnél megtekinteni videón, nézz fel a középsuli youtube oldalára. Itt egy link: https://www.youtube.com/watch?v=Mx5gnrZ1CxY&t=1214s
Ha szeretnél további referenciát látni/olvasni rólam, akkor azt is írd meg a megkereső leveledben!

Magánórák

Megnevezés Téma Szint Ár
Angol, csak egyszerűen Angol, kreatív, sok beszéd, nyelvvizsga, érettségi, csak úgy Kezdő, Haladó, Profi 3000 Ft / óra

Fizika, egy új világ Fizika, természettudományok, szemlélet, élmény Kezdő, Haladó, Profi 3000 Ft / óra

Matematika, a lehető legegyszerűbben Nehéz feladatok egyszerűen, élménypedagógia Kezdő, Haladó 3000 Ft / óra

Létrehozott cikkek

Már évek óva hallhatjuk a sajtóban, a híradóban, és igazából mindenhol, hogy a tanárok mindig panaszkodnak a fizetésük…
Hozzászólás    206
1.     Mit tanítsunk? A mai napon American Literature and Culture III. kurzuson kellett órát tartanom. Három verset…
Hozzászólás    14