Ugrás a tartalomra

Programozás oktatás 3 év nagyvállalati tapasztalattal

Üdvözlöm! 

*** TECHNOLÓGIÁK AMIKBEN SEGÍTENI TUDOK *** HTML5, Bootstrap 4, JavaScript, React, Java, (Java) Spring Boot, SQL (Oracle, Postgresql, MySql)

*** CSOPORTOS FOGLALKOZÁSOK INDULNAK *** Python alap: Július 1 Python PRO (DJango + SQL): Augusztus 14 HTML PRO (HTML, Bootstrap, CSS): Július 23, 

*** MAGAMRÓL *** Kiskorom óta szerelmes vagyok az informatikába. Tisztán emlékszem mikor 8 éves koromban (édesapám legnagyobb örömére) darabjaira szedtem a családi számítógépet, hogy megnézzem mi minden van benne. 

14 éves korom óta aktívan foglalkozom programozással. A gimnázium elvégzése után egy állami képzésben próbáltam szoftverfejlesztést tanulni de sajnos ez után nem tudtam elhelyezkedni. 

5 év kínkeserves munkája és egy privát iskola megjelenése kellett ahhoz, hogy magamra szedjem azt a tudás mennyiséget amivel már a szakma legnagyobb cégei is felfigyeltek rám. Dolgoztam a GE Healthcare-nél, a Vöröskereszt nemzetközi szervezeténél (IFRC) és a Capgemininél!

Az elvem és motivációm, hogy az én diákjaimnak ne kelljen ezt a szenvedést végigcsinálni és célirányosan azt tanítsam nekik amire az életben szükségük lesz.