Ugrás a tartalomra

Programozás oktatás 3 év nagyvállalati tapasztalattal

Üdvözlöm! 

!! TELEFONSZÁMOM CSAK WHATSAPPAL VAGY VIBERREL MŰKÖDIK !!

*** Kiknek segítettem már? ***Informatika érettségizőknek, Egyetemistáknak (Magyar és külföldi egyetemekről is), Munkakeresőknek, Alternatív képzésben tanulóknak (Codecool, Green Fox, A&K Akadémia stb.), OKJ-n tanulóknak

*** Technológiák amikben segíteni tudok ***HTML5, Bootstrap 4, CSS, JavaScript, React, React native, Java, (Java) Spring Boot, SQL (Oracle, Postgresql, MySql), PHP, BaaS, FaaS, Python, Django, C#

Üdvözöllek!

Molnár Manó vagyok! Kiskorom óta szerelmes vagyok az informatikába. Tisztán emlékszem mikor 8 éves koromban (édesapám legnagyobb örömére) darabjaira szedtem a családi számítógépet, hogy megnézzem mi minden van benne.

14 éves korom óta aktívan foglalkozom programozással. A gimnázium elvégzése után egy állami képzésben próbáltam szoftverfejlesztést tanulni, és bár kiemelkedő eredményekkel végeztem de ez után nem tudtam elhelyezkedni.

8 év kemény munkája és egy privát iskola (Codecool) megjelenése kellett ahhoz, hogy magamra szedjem azt a tudás mennyiséget amivel már a szakma legnagyobb cégei is felfigyeltek rám. Dolgoztam a GE Healthcare-nél, a Vöröskereszt nemzetközi szervezeténél (IFRC) és a Capgemininél!

Az elvem és motivációm, hogy az én diákjaimnak ne kelljen ezt a küzdelmet végigcsinálni és célirányosan azt tanítsam nekik amire az életben szükségük lesz.

 CSS HTML java JavaScript React Spring Boot sql
Korrepetálás Érettségi felkészítő Felvételi előkészítő Számítástechnika
Online
Kezdő, Haladó, Profi
0 - 99+ -ig
 Online elérhető óra
6 500 Ft / óra