Autocad 2D-s rajzolás kezdőknek és haladóknak is

Nehezen boldogulsz a matekkal és a fizikával? Szeretnél felzárkózni a tananyagból, osztályozó vizsgára készülsz, és jól jönne a segítség? Érettségi/felvételi előtt állsz, vagy csak szeretnél átfogó ismereteket kapni a fent említett tárgyakból?  Közeleg az egyetemi zh, és azt sem tudod, hogyan kezdj neki? Keress fel és segítek.

Vállalt tantárgyak/programok:

- Matematika (Általános iskola, Középiskola, Egyetem)

- Analízis (Egyetem)

- Lineáris algebra (Egyetem)

-Differenciál egyenletek (Egyetem)

- Statisztika, Valószínűségszámítás (Egyetem)

- Mechanika (Középiskola, Egyetem)

- Statika (Középiskola, Egyetem)

- Szilárdságtan (Egyetem)

- Dinamika (Középiskola, Egyetem)

-Gépszerkesztés, műszaki rajz (Középiskola, Egyetem)

- Hőtan (Egyetem)

- Áramlástan (Egyetem)

- Microsoft Word, Excel

- 3D modellezés Solidworks vagy Inventor programmal

- 2D rajzolás Autocad programmal

ÉRETTSÉGIZŐKNEK

Idén fogsz érettségizni?  Akár csak ”átcsúszni” szeretnél belőle, akár magas pontszámot elérni a tovább tanuláshoz érdemes eljönnöd. Közép? Emelt? Mind a két szinten tudok segíteni a felkészülésben. A felkészítés a te igényeid szerint zajlik, nem lesz szó felesleges dolgokról, amik nem fordulnak elő az érettségin. Ha csak az a célod, hogy átmenj az érettségin, és túl legyél rajta, akkor olyan szintű feladatokat nézünk csak, amikkel ezt megtudod csinálni, nem fogjuk feleslegesen a legbonyolultabb példákat nézni. Ha jó pontszám kell a tovább tanuláshoz, akkor megmutatom, hogy hogyan lehet azokat a legbonyolultabb feladatokat is nagyon könnyen megoldani, amik sose mentek, és amiket sosem sikerült megértened.

EGYETEMISTÁKNAK

Valljuk, be őszintén az egyetemi matekot nem fogod használni a későbbiekben semmire legalábbis az egyetemisták 95%-a biztos, hogy nem fog a munkája során deriválni, integrálni, határértéket számolni. Viszont az egyetemek nagy részén van analízis, amit teljesíteni kell a diplomához. A tanulók nagy része csak szeretne túl lenni rajta, hogy melegyen a kettes, és felvehesse az erre épülő tantárgyakat. Én ezt teljesen megértem, és célzottan a vizsgára/zh-ra foglak felkészíteni olyan példákkal, amik előfordulhatnak, nem fogsz fölösleges meséket hallani arról, ami téged nem érdekel. Nem fogok elméletet tanítani neked, mert úgy sem érdekel téged, nem fogok bonyolult levezetéseket alkalmazni, amiket az előadásokon látsz, amikor az előadó teleírja a táblát és mindenki csak vakarja a fejét, hogy ez most mi is volt, ő pedig elégedetten folytatja tovább a következő tábla teleírását. Arról fogsz csak hallani, ami ahhoz kell, hogy átmenj. Segítek házi feladatok, beadandók elkészítésében. Ha online zh-t, vizsgát írsz, számíthatsz közben a segítségemre.

RÓLAM

24 éves vagyok, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végeztem gépészmérnökként. Rengeteg olyan középiskolás dolog volt, ami az egyetemen lett világos számomra, hogy akkor miért is úgy csináltuk, valamint rengeteg olyan dolog is volt, ami az egyetem elején nem volt világos és a végére értettem meg őket. Mivel ezek az élmények viszonylag frissek (nem 20 éve vagy annál régebben érettségiztem), így az adott témakörökben tudom azokat, hogy mik nem világosak a diákok számára és egyből úgy tudom elmagyarázni, hogy nekik ne az egyetem elején kelljen ezekre rájönni, hanem már akkor mikor tanulja ezeket. Tisztában vagyok a jelenlegi felvételi és érettségi követelményekkel, így sok hasznos tippet tudok adni ezekhez. Több éves tapasztalattal rendelkezem, sok embert készítettem már fel sikeres érettségire, felvételire, vizsgára. Koromból adódóan könnyen megtalálom a közös hangot a diákokkal, a diákoknak nincs az nyomasztó érzése mintha iskolában lenne. Nagyon sok hasznos programot, weboldalt tudok mutatni, amik segítségével, sokkal könnyebb az adott anyag megértése, mintha papírra vagy táblára lenne felrajzolva, felírva. Mindenre tudni fogok mondani való életbeli példát is, úgy gondolom, a legtöbb esetben ez hiányzik a matematikai oktatásból, mind általános iskolai, középiskolai és egyetemi szinten is.

ONLINE ÓRÁK

Sokan a személyes órákat preferálják jobban, ami teljesen érthető, viszont az online órák is legalább olyan hatékonyan zajlanak, mint a személyes órák, megspórolva az utazási időt. Hogyan zajlik egy online óra? Kamerára egyáltalán nem lesz szükség, sem a te, sem pedig az én részemről, nem a kamerába fogok rajzolni, írni, mutogatni. Csupán egy mikrofonra lesz szükséged, ami minden számítógépben megtalálható. Hanghívásban fogunk beszélni, ez történhet, Skypeon, Messengeren, WhatsAppon, Viberen, amelyik neked a legkényelmesebb. Egy online táblára fogunk írni, amit csak mi ketten látunk, erre tudsz írni te is, és tudok írni én is, egyből látni fogod, amit írok, és én is egyből látom, amit te írsz rá. Az alábbi linken megnézheted az online tábla bemutatását:

https://www.youtube.com/watch?v=sOevXi35Ff4

A tábla elmenthető, így óra közben nem feltétlenül szükséges a füzetbe jegyzetelned, de ha neked úgy könnyebb, akkor természetesen nyugodtan jegyzetelhetsz is közben. Telefonról is elérhető ez a tábla, viszont úgy te nehézkesen tudsz írni rá, ezért számítógépet, vagy tabletet javasolnék hozzá.

ÁRAK

Egyéni felkészítés:

4000 Ft/ 45 perc

8000 Ft/ 90 perc

10000 Ft/120 perc

Ezek az árak online órákra is vonatkoznak.

Csoportos felkészítés:

2-3 fő: 3000 Ft/ /fő/ 45 perc

4 főtől: 2500 Ft /fő/ 45 perc

 

Helyileg a belvárosban tartom az órákat az Astoria és a Kálvin tér között, ami jól megközelíthető tömegközlekedéssel (2,3,4 metrók, 47,49 villamosok, 5,7,8E,9,15,100E,108E, 110,112 133E, 178,115 buszok, 83 troli mind 1-2 perc sétára tőlem). Amennyiben ez nagyon távol esik tőled, vagy nem is vagy budapesti az sem jelent problémát, ugyanis is tartok órákat.

Érdekel? Küldj üzenetet!

Vélemények az óráról