Ugrás a tartalomra

MATEMATIKA, MAGYAR, ANGOL KORREPETÁLÁS + központi írásbeli felvételire felkészítés

Kedves Érdeklődők!

Kérem engedjék meg, hogy pár szóban bemutatkozzak:

Az ELTE-n végeztem tanítóként. Matematikából, magyarból és angol nyelvből vállalom általános iskolás gyermekek fejlesztését, egyetemi végzettséggel.

Az órákat online, a Zoom programot használva valósítjuk meg.Az online tanulásnak egy kifejezetten hatékony módját használva fejlődnek a diákok. Ez egy élményalapú tanulás is egyben, melyet a tanulók nagyon szeretnek.

Az általam tartott online órák nem összehasonlíthatók az un. iskolai online tanulással.Az egyéni foglalkozás keretein belül, az adott órán csak egy tanuló vesz részt, illetve teljesen úgy működik vizuálisan is, mintha ott ülnék és a füzetébe, a táblára vagy éppen a tankönyvébe írnék.

Az egyéni fejlesztések: 10.000 Ft / 60 perc -be kerülnek.

Az egyéni fejlesztések során, az aktuális tantárgyi felkészítésen túl kérhető:• Gimnáziumi központi felvételi vizsgára felkészítés matematikából.• Gimnáziumi központi felvételi vizsgára felkészítés magyar nyelvből.

Az órákról számla kerül kiállításra.A feltüntetett árak, bruttóban értendők.

Az órák stresszmentes és barátságos hangulatban telnek, hogy minél jobban a fejlődést szolgálják.Amennyiben felkeltettem érdeklődésüket, várom jelentkezésüket.

Üdvözlettel:

Ladányi Nikolett

 Angol felvételi felvételi felkészítés Magyar Magyar korrepetálás Magyar nyelv matek Matematika matematika 1-6 osztályfokon matematika ált.isk. matematika általános iskola
Korrepetálás Felvételi előkészítő Idegennyelv
Online
Általános iskola
6 - 14 -ig
 Online elérhető óra
10 000 Ft / óra