Lábecz Andrea

Sziasztok!

Sok szeretettel várom minden olyan diák megkeresését, aki elhatározta, hogy tanulni akar, és jól szeretné beszélni az angol nyelvet.

14-ik éve élek Angliában, és bár Magyarországon tanultam angolt az iskolai éveim alatt, majd középfokú nyelv vizsgát is szereztem, mégsem sikerült eljutnom arra a szintre, hogy Angliába kerülésem első napján, ne ütközzek rögtön hatalmas akadályokba a nyelvtudásom használhatatlansága miatt.
Az itt töltött éveim alatt sikerült egy maximum pontszámot elért felsőfokú cambridge-i nyelvvizsgát, valamint egy angol nyelvtanári végzettséget szereznem, mellyel a világ bármely országában taníthatom ezt a nyelvet.

Szeretnék minél több embert megismerkedtetni az angol nyelvvel egy picit más szemszögből, egy picit másként bemutatva, mert a nyelvet tanulni KELL, de hiszem, hogy a módszerem segítségével a folyamat megkönnyíthető, és sikerül motiválnom a tanulókat a megfelelő módon, hogy a céljaikat valóban elérjék.

A nyelvvel most ismerkedőktől kezdve, a már magasabb szinteket elért diákokig, bárki jelentkezését várom, aki fejlődni szeretne.
Módszerem a diák egyéni kritériumainak megfelelően változik, de szeretem előnyben részesíteni a beszéd alapú oktatást, ami természetesen nem zárja ki a tankönyvi anyagok követését sem.

Keressetek bizalommal!

Üdvözlettel:
Andrea

Magánórák

Megnevezés Téma Szint Ár
Az angol nyelv sokkal könnyebb, mint gondoltad Allasinterju felkeszito angolul, angol alapfok, Angol állásinterjú, angol alapszint, angol beszédkészség, angol C1, angol b2, általános angol Kezdő, Haladó, Profi 5000 Ft / óra

Vélemények a tanárról