Ugrás a tartalomra

Lábecz Andrea

Sziasztok!

Sok szeretettel várom minden olyan diák megkeresését, aki elhatározta, hogy tanulni akar, és jól szeretné beszélni az angol nyelvet.

14-ik éve élek Angliában, és bár Magyarországon tanultam angolt az iskolai éveim alatt, majd középfokú nyelv vizsgát is szereztem, mégsem sikerült eljutnom arra a szintre, hogy Angliába kerülésem első napján, ne ütközzek rögtön hatalmas akadályokba a nyelvtudásom használhatatlansága miatt.
Az itt töltött éveim alatt sikerült egy maximum pontszámot elért felsőfokú cambridge-i nyelvvizsgát, valamint egy angol nyelvtanári végzettséget szereznem, mellyel a világ bármely országában taníthatom ezt a nyelvet.

Szeretnék minél több embert megismerkedtetni az angol nyelvvel egy picit más szemszögből, egy picit másként bemutatva, mert a nyelvet tanulni KELL, de hiszem, hogy a módszerem segítségével a folyamat megkönnyíthető, és sikerül motiválnom a tanulókat a megfelelő módon, hogy a céljaikat valóban elérjék.

A nyelvvel most ismerkedőktől kezdve, a már magasabb szinteket elért diákokig, bárki jelentkezését várom, aki fejlődni szeretne.
Módszerem a diák egyéni kritériumainak megfelelően változik, de szeretem előnyben részesíteni a beszéd alapú oktatást, ami természetesen nem zárja ki a tankönyvi anyagok követését sem.

Keressetek bizalommal!

Üdvözlettel:
Andrea

 Magánórák
Az angol nyelv sokkal könnyebb, mint gondoltad 5000 Ft / óra