Ugrás a tartalomra

Matematika korrepetálás, érettségi felkészítő kurzus

Sziasztok!

8 éve tartok magánórákat különböző korosztály számára matematikából, számvitelből, és szoktam segíteni MS Excel használatban is, illetve kicsiknek általános korrepetálásban. 6 éve tartok 50-100 fővel érettségi felkészítőt, és 3 éve felvételi felkészítőt.

Minden órám online zajlik, képernyőmegosztással, Whiteboard funkció segítségével SKYPE-on. Diákjaim nagyon kedvelik ezt a módszert. Fiatalos, diák központú órákat tartok, egyénre igazítva.

Órákon kívül is elérhető vagyok bármiféle kérdéssel, kéréssel.

Nálam nem csak kontakt órákra van lehetőség. Van aki csak a házi ellenőrzésekben, esetleg nehezebb feladat kidolgozásban kéri a segítségem, ilyenkor nem feltétlenül szükséges a teljes óra, elég ha egy levezetést, videót küldök a diáknak, ezt előre megbeszélt díjért szoktuk megoldani (fix diákok esetében ez benne van az árban :) ).

Tapasztalt vagyok SNI diákokkal is, illetve esti tagozatos, idősebb diákjaim is szoktak lenni.

Csoportoknak kedvezményt biztosítok.

Tanított tárgyaim leírása:

MATEMATIKA- 1-12. évfolyam (bármilyen korosztály)- felvételire felkészülés- közép- és emelt szintű érettségi felkészülés- pótvizsga felkészülés (nyáron akár emelt óraszámban)

FELADATMEGOLDÁS- ha nincs időd eljönni hozzám, de egy feladatban bizonytalan vagy, akkor van lehetőséged arra, hogy ezt elküld nekem és részletes megoldási útmutatót küldök vissza, mely nagy segítség lehet! (egyéni árazás)

SZÁMVITEL- PTE-KTK mester szakon végzett hallgatóként, mérlegképes könyvelőként tudok segíteni tanulmányodban.

EXCEL- Munkában, mindennapi életben szükség van excelre? Esetleg tanulmányok során probléma merül fel a használatában? Ebben is tudok segíteni 😊

Keress bizalommal elérhetőségeim bármelyikén, akár a facebook oldalamon.

.

 Érettségi felkészítés érettségi felkészítő érettségi tréning Érettségi vizsga matemetika
Korrepetálás Érettségi felkészítő
Online
Általános iskola, Középiskola, Felsőoktatás
1 - 99+ -ig
 Online elérhető óra
6 000 Ft / óra