Ugrás a tartalomra

Angol beszédkészség célorientált fejlesztése és tökéletesítése

Rendelkezel már a nyelvtani alapokkal, azonban a nyelv mindennapi használata még nem az igazi? Akkor jó helyen jársz! 

Óráimmal az angol kommunikációs készségek fejlesztésére specializálódom, azzal a céllal, hogy a tanulókban már meglévő elméleti tudást a felszínre hozzuk és ne csak papíron beszéljenek angolul hanem a mindennapi életben is komfortosan és teljes magabiztossággal használják a nyelvet. 

Célok leszögezése, tanulási terv egyeztetése és egymás megismerése céljából az első óra ingyenes. 

Éltem és tanultam Amerikában, valamint az International Baccalaureate nemzetközi iskolarendszerben Diplomát szereztem. Óráimon kifejezetten beszédkészség és kommunikáció orientáltak, hangsúlyt fektetve az autentikus nyelvhasználatra, valamit a szókincs fejlesztésre. A saját sok éves angol használati és tanítási tapasztalatom alapján bevált és működő praktikák adják tanítási módszertanom gerincét. Amennyiben a szándék és az akarat megvan, az angol tanulás sikeressége kortól független: válallom fiatalok és idősebbek rugalmas, célorientált tanítását.

Az általam alkalmazott tanítási módszertan interaktív gyakorlati és praktikai elemekből áll, száraz elméleti feladatok helyett. Hiszem, hogy azon diákoknál akik már rendelkeznek a nyelvtani alapokkal, sokkal fontosabb a beszédkészség és a magabiztosság fejlesztése, mintsem a magas szintű nyelvtani ismeretek elsajátítása, hiszen igazából nem az beszél jól angolul aki tökéletes dolgozatot vagy vizsgát ír, hanem aki kényelmesen tud beszélgetéseket folytatni angolul politikáról, gazdaságról vagy akármilyen más közéleti témáról.  

Külföldre költözés előtt állsz? Nemsokára mész cserediák programra? Új kollégád vagy főnököd van aki nem beszél magyarul? Angolul tudni papíron és angolul tudni a valóságban két különböző dolog. Amennyiben konkrét céljaid vannak az angol nyelv tanulásával és úgy érzed, hogy a nyelv való világi használatát szeretnéd javítani és fejleszteni, keress bátran! 

Az első óra ingyenes, de az előtt is szívesen válaszolok kérdésekre telefonon és e-mailben is.

 

 amerikai angol Angol angol beszédkészség angol szókincsfejlesztés Angol társalgás angol üzleti Business angol
Idegennyelv
Online Budapest
Kezdő, Haladó, Profi
6 - 99+ -ig
 Házhoz megy
 Online elérhető óra
 Ingyenes próbaóra
6 500 Ft / óra