Ugrás a tartalomra

Angol nyelvoktatás

Célom, hogy hatékonyan, gyorsan és könnyedén megtudd szerezni a nyelvvizsgához szükséges tudást.

A sikeres nyelvvizsgának nem csak a helyes szókincs, kiejtés és nyelvtani tudás a feltétele, hanem a nyelvvizsga menetének, követelményrendszerének ismerete, illetve egyfajta magabiztosság, ami segít leküzdeni a vizsgadrukkot és gördülékenyen végig haladni a feladatokon. A tárgyi tudás mellett pont ezt a pluszt kívánom átadni neked.Az elmúlt évek során volt alkalmam megtapasztalni mennyi teherrel, stresszel érkeznek hozzám a tanulni vágyók, így a tanítás mellett feladatomnak érzem, ennek a stressznek a oldását, az ideális hangulat megteremtését.

Az órákat a Te igényeid alapján állítom össze, mind szókincsben, mind témakörökben a Te érdeklődési körödnek megfelelően.

Várlak szeretettel, ha egyszerűen csak szeretnél jobban, folyékonyabban beszélni angolul, szeretnéd jobban érteni a külföldi barátaidat, kollégáidat vagy egyszerűen nem akarod elfelejteni mindazt, amit eddig tanultál.

Amennyiben nyitott vagy az otthoni készülésre is, úgy hetente küldök 3 készségfejlesztő feladatot, ami biztosítja a fejlődésedet és a kisebb hiányosságok pótlását.

 Angol Nyelvvizsga felkészítő
Nyelvvizsga felkészítő Idegennyelv
Bp. II.
Kezdő, Haladó, Profi
1 - 99+ -ig
 Saját helyszínen fogad
4 000 Ft / óra