Ugrás a tartalomra

😵 Közeleg a felvételi! 😵‍💫 Még rágyúrhatunk a matekra! 🧐 Fiatalos magánórák, akár 𝗦𝗢𝗦!

Közeledik a központi felvételi, és nem vagy elégedett a matek tudásoddal? Ne aggódj, még van időnk csiszolni rajta, és néhány igazi XXI. századi fiatalos magánóra csodákra lehet képes!

A foglalkozásokat online tartom, rugalmas netes időpontfoglalással, így az időpontok is rugalmasak (hétköznap és hétvégén egyaránt, ahogy épp ráérsz!), és utaznod sem kell - az otthonod kényelméből tanulhatsz, kedvező áron, 5000 Ft / 60 perc óradíjal.

Mire lehet elég ez a hátralévő idő?

  • Heti 1 óra a hátralévő időben elég lehet arra, hogy több rutinod legyen, elsajátíts pár időnyerő trükköt, a gyakori hibáid egy részét kijavítsuk, és átnézzünk pár problémásabb témakört
  • Heti 2 óra a hátralévő időben elég lehet arra, hogy átnézzük a felvételin előforduló anyag nagyját. Ha a matematika alapjai már rendben vannak, akkor ennyi idő alatt végig tudunk menni minden fontosabb dolgon, órák között pedig tudsz egy kicsit pluszban gyakorolni.
  • Heti 3 óra a hátralévő időben akkor lehet szükséges, ha úgy érzed, hogy az alapok is itt-ott hiányosak, viszont egy magasabb pontszámot szeretnél elérni. Ennyi idő alatt az alapokat is, és a bonyolultabb dolgok nagyját is helyre tudjuk tenni, főleg ha van kis időd gyakorolni az órák között.

Ne aggódj ha nem tudod, hogy hol játsz jelenleg - az első órán úgyis felmérjük a terepet, és segítek belőni, hogy milyen óraszám lehet indokolt ahhoz, hogy elérhesd a kitűzött céljaidat.

Keress bátran mihamarabb az elérhetőségeimen, és vágjunk bele! Még van időnk a hatékony felkészülésre!

Nem felvételire keresel segítséget? Az adatlapomon megtalálod a további hirdetéseimet.

 matek Matematika matematika általános iskola
Korrepetálás Felvételi előkészítő
Online
Kezdő, Haladó, Általános iskola
1 - 25 -ig
 Online elérhető óra
5 000 Ft / óra