Ugrás a tartalomra

Történelem emelt szintű online érettségi felkészítő tanfolyam

A kis létszámú, maximum 10 fős online érettségi felkészítő tanfolyam előnye, hogy tapasztalt tanár segítségével, egymást támogató közösség tagjaként otthonodban készülhetsz fel a vizsgára, megspórolva ezzel az utazási időt. Egyedi webes oktatási felületemen minden szükséges anyagot (kidolgozott szóbeli témaköröket, teszteket, prezentációkat, oktatási segédanyagokat) a rendelkezésedre bocsátok, melyeket bárhol, bármikor elérhetsz.

A tanfolyam során a 2×45 perces óráimon a rendszeres ismétlés és számonkérés mellett nagy hangsúlyt fektetek az érettségin előforduló típusfeladatok begyakorlására és az írásbeli mellett a szóbeli vizsgára való felkészítésre, megtanítva, hogy miként lehet hatékonyan térképet használni, forrást elemezni, esszét írni és szóban előadni a megtanult ismereteket. Ezt a célt szolgálja többek között a heti szinten, témakörönként megírandó teszt és esszé is, melyről minden esetben személyre szóló értékelést küldök írásban.

A képzés során részletesen végig vesszük a történelem érettségi teljes tananyagát és a résztvevők megkapják a kidolgozott szóbeli témaköröket is. Mindezt 1500 Ft/órás áron.

Tanfolyam hossza:

Összesen 120 óra, 60 alkalom (alkalmanként 2×45 perc)

Tanfolyam időpontja:

2024. szeptember 17. keddtől 2025. április 24. csütörtökig.Heti két alkalom kedd 17:00-18:30 és csütörtök 17:00-18:30

Tanfolyam ára:

A tanfolyam díja 4 hetes részletekben fizetendő, 4 hét ára 24.000 Ft (16 óra, 8 alkalom). A tanfolyam teljes ára 180.000 Ft (120 óra).

Tanfolyamra történő jelentkezés:

A tanfolyamra történő jelentkezés az első 4 hetes részlet befizetésével (24.000 Ft.) történik, a következő linken, az oldal tetején lévő “Beiratkozom” gombra kattintva:

JELENTKEZÉS:

https://tarsadalomerettsegi.hu/courses/kis-letszamu-online-eret…

A tanfolyam minimum 3 fő jelentkezése esetén indul. Amennyiben a tanfolyam nem indul, a jelentkezőnek lehetősége van később egyeztetett feltételek mellett dönteni az egyéni felkészítés vagy a már befizetett első részlet visszautalása között.

 emelt szintű történelem Érettségi felkészítés érettségi felkészítő Történelem Történelem érettségi
Érettségi felkészítő
Online
Profi
1 - 99+ -ig
 Online elérhető óra
24 000 Ft / hó