Ugrás a tartalomra

Közigazgatási ismeretek emelt szintű online érettségi felkészítő tanfolyam

A komplex emelt szintű közigazgatási ismeretek online érettségi felkészítő tanfolyam elvégzése során elsajátíthatod az Oktatási Hivatal által az írásbeli és a szóbeli érettségi vizsgára meghatározott ismeretanyagot. Egyedi webes oktatási felületemen minden szükséges anyagot (fogalomtárat, teszteket, prezentációkat, oktatási segédanyagokat) a rendelkezésedre bocsátok, melyeket bárhol, bármikor elérhetsz.

A kis létszámú, maximum 10 fős csoport előnye, hogy tanfolyam során a 2×45 perces óráimon a rendszeres ismétlés és számonkérés mellett nagy hangsúlyt tudunk fektetni az érettségin előforduló típusfeladatok begyakorlására és az írásbeli mellett a szóbeli vizsgára való felkészítésre is.

Mindezt 2500 Ft/órás áron.

Tanfolyam hossza:

Összesen 56 óra, 28 alkalom (alkalmanként 2×45 perc)

Tanfolyam időpontja:

2024. október 2. – 2025. április 30.Heti egy alkalommal szerdánként 17:00-18:30

Tanfolyam ára:

A tanfolyam díja 4 hetes részletekben fizetendő, 4 hét ára 20.000 Ft (8 óra, 4 alkalom). A tanfolyam teljes ára 140.000 Ft (56 óra).

Tanfolyamra történő jelentkezés:

A tanfolyamra történő jelentkezés az első 4 hetes részlet befizetésével (20.000 Ft.) történik, az alábbi linken, az oldal tetején lévő “Beiratkozom” gombra kattintva.

JELENTKEZÉS:

https://tarsadalomerettsegi.hu/courses/emelt-szintu-kozigazgatasi-ismeretek-e-learning-erettsegi-felkeszito-tanfolyam-2/

A tanfolyam minimum 3 fő jelentkezése esetén indul. Amennyiben a tanfolyam nem indul, a jelentkezőnek lehetősége van később egyeztetett feltételek mellett dönteni az egyéni felkészítés vagy a már befizetett első részlet visszautalása között.

 emelt érettségi Érettségi felkészítés érettségi felkészítő
Érettségi felkészítő
Online
Profi
1 - 99+ -ig
 Online elérhető óra
20 000 Ft / hó