Ugrás a tartalomra

MenőMatek

Öt éve tanítok online formában elsődleges általános iskolásokat, de vannak középiskolás tanítványaim is.

A legegyszerűbb Discord (ingyenesen letölthető, és telefonról is működtethető) programmal tudunk együtt dolgozni. Csak hang szükséges, külön kamera nem feltétel. Jelenleg is tartok csoportos felkészítéseket.

Haladhatunk NAT szerinti beosztásban, illetve igény szerint egy-egy kiemelt témakörben is. Az óra végén a jegyzetet, amiből dolgozunk mindenki megkapja. Ez tartalmazza a legtöbb alapinformációt, bevágott anyagokkal , amivel a későbbiekben is vissza tudsz térni az adott témára, feladatmegoldásokat.

Minden órán van technika (okosságok), most elsősorban az időkorlátos feladatsorok , dolgozatok megírásának technikája, buktatók kikerülése, hiszen egészen másként kell hozzáállni, mintha a megszokott módon tanulnál.

Ahhoz, hogy ténylegesen együtt dolgozzunk 4-6 fő az ideális beosztás. Jelenleg van még szabad helyem - be lehet csatlakozni - a 7. osztályban, ás a 4. és 5. osztályban. Ne aggódj,  jól tud működni, még ha ismeretlenekkel is dolgozol együtt! Új barátságok, ismeretségek is születnek belőle.

 Matematika
Készség / Önismeret Korrepetálás
Online
Kezdő, Haladó
9 - 18 -ig
Max létszám: 6
 Online elérhető óra
 Ingyenes próbaóra
1 500 Ft / fő /