Szakmai angol Idegennyelv magántanárok

Válogass az alábbi megbízható Szakmai angol Idegennyelv magántanárok között.
A szűrő segítségével az eredményeket helyszín szerint tovább szűkítheted

Nyitrai Vivien

Sziasztok tanulók! :)
Amikor megkérdezek valakit, hogy miért nem szeret angolul beszélni, az egyik leggyakoribb válasz az, hogy még rengeteget kell tanulnia, legyen szó akár nyelvtanról, akár szókincsről - addig pedig túl sok hibát vétene.
Győzzük le ezt régről bevésődött félelmet! A nyelvtanulás…

Tóth Szabina

<p>Sziasztok! 😊</p>

<p>Pár ‘dolognak’ köszönhetően olyan szemléletben és gyakorlatias módszerekkel adom át tanítványaimnak az angol nyelv készségszintű használatát, ami nem áll meg a ‘fill in the gap’-nél vagy a ‘karikázza be a helyest választ’-nál. Hogy mi ez a pár ‘dolog’?</p>

Nagy Krisztina

Az ELTE angol szakán végzett nyelvtanár vagyok, két év angliai munkatapasztalattal. Itthon 15 évig oktattam nyelviskolákban, jelenleg csak magántanítással foglalkozom. Elsősorban nyelvvizsgákra készítek (általános és szakmai - gazdasági, és idegenforgalmi - vizsgák).

Óráimon - a felkészítés mellett - célom a…

Krisztina English

Több mint egy évtizede foglalkozok angol nyelv tanítással személyesen és online is egyaránt. Rengeteg diákom sikeres érettségit, nyelvvizsgát, felvételit, alapvizsgát.,stb. tett az elmúlt évek során. Tanítási módszerem megalapozott , célorientált, teljesen egyénre szabott, a legfontosabb szempont mit szeretne…

Kiss Kristóf

Sziasztok! Kiss Kristóf vagyok, ELTE Anglisztika szakos végzős hallgató. Immáron több mint 4 éves tanítási tapasztalattal várom leendő diákjaim, legyen szó akár érettségi vagy nyelvvizsga-felkészítésről, akár nyelvtani rendszerezésről vagy szintentartásról.

Tordai Eszter

Tanulj velem otthonod kényelméből, készülj fel vizsgádra, állásinterjúdra, értsd meg végre kedvenc sorozatodat!
Számlaképes magánvállalkozóként angol nyelvoktatást vállalok a teljesen kezdő A1 szinttől mesterfokig (C2). Legyen szó az angol nyelvvel való első találkozásról, tudásod felfrissítéséről, vizsgára…

[current-user:account-name]

Csáfordi Zsolt

Sziasztok,

A nevem Zsolt, a légi iparban dolgozom, valamint 2020 Augusztusa óta hitelesített oktató pilóta vagyok. Ennek kapcsán vállalok korrepetálást az ehhez kapcsolódó PPL vagy ATPL szaktantárgyakból. Ha esetleg Angol szaknyelvre van szükséged, abban is tudok segíteni, kezdőtől a haladó szintig.

Szénássy Péter

Egyetemi végzettségű, 30 éves tapasztalattal rendelkező angoltanár vagyok. Fő profilom fenőttek oktatása csoportban és egyénileg. Szóbeli vizsgáztatói gyakorlattal rendelkezem ORIGÓ, BME, CITY&GUILDS (most LanguageCert), LCCI vizsgarendszerekben.

Bíró Andrea

Kedves Nyelvtanuló!

Nyelvtanári képesítéssel, felsőfokú nyelvvizsgával és az Egyesült Királyságban szerzett tapasztalattal angol tanítást, korrepetálást, nyelvvizsga felkészítést (EUROEXAM, EUROPRO, Origo, TELC, Zöld Út Nyelvvizsga), valamint fordítást is vállalok. Szeretettel várok kicsiket, nagyokat…

Nagy Andrea

Kedves Érdeklődő!

Magabiztos megszólalás, folyékony beszéd, választékos kifejezésmód - ezt kínálom most neked skype órák keretében, a létező leghatékonyabb tanulási módszereket alkalmazva.

A közös munka során minden szükséges segédanyagot biztosítok neked és arról is gondoskodom, hogy soha ne fogyjon…