orosz nyelvvizsga Idegennyelv magántanárok

Válogass az alábbi megbízható orosz nyelvvizsga Idegennyelv magántanárok között.
A szűrő segítségével az eredményeket helyszín szerint tovább szűkítheted

Kertész Natalija

Nagy tapasztalattal rendelkező anyanyelvi diplomás orosz tanár vagyok. Örömmel segítek neked céljaid elérésében. A tanulóimnak szeretnék olyan stabil elméleti alapokat adni, amelyek segítségével könnyebben boldogulnak majd az életben.

Felkészítek: nyelvvizsgára, ORIGO, TELC, ECL, Corvinus (turisztika,…

Rita

Tisztelt Érdeklődő!

Nyelvtanári diplomával rendelkező orosztanár vagyok. Ez számomra nem csak munka, hanem szerelem is. Az óráimat felkészültség és alázat jellemzi. Hálás vagyok, ha megtisztel a hallgató bizalmával és engem választ.
Jelenleg csak online tanítok.

Nagy Imre

Nemzetközi menedzseri és kb. 10 éves felnőtt-oktatási tapasztalattal rendelkező fiatalos nyugdíjas vagyok. Házhoz megyek, vagy semleges helyszíneket keresünk.

Nagy Károly

Nagy Károly vagyok, 1970. március 20-án születtem Kapuváron. Az 1988. évi Orszá¬gos Középiskolai Tanulmányi Vérsenyén a tagozatos német nyelvi kategóriában miniszteri dicséretet kaptam. 1989-ben kezdtem el tanulmányaimat a budapesti Eötvös Loránd Tudo¬mányegyetem Bölcsészettudományi Karának orosz-német szakán. 1994…

Expert Stúdió Bt.

25 éves nyelvoktatói tapasztalattal várom a nyelvet mielőbb használni akaró nyelvtanulókat, minden korosztályból.
Alkalmazkodó, türelmes, ugyanakkor a legkorszerűbb anyagokat használó oktató vagyok,számos referenciával.

Takács Erika

A lényeg, amit fontosnak tartok a tanításban: személyre szabott tanítás. ONLINE OKTATOK! HÁROM HÓNAP ALATT nyelvvizsgára felkészítek bárkit! Érettségire is felkészítek!

20 éve vagyok angol és orosz tanár, 8 éve pedig lélekgyógyászattal is foglalkozom, így a diszlexiásoknak külön módszer alapján tanítok…