Orosz Idegennyelv magántanárok

Válogass az alábbi megbízható Orosz Idegennyelv magántanárok között.
A szűrő segítségével az eredményeket helyszín szerint tovább szűkítheted

Kertész Natalija

Nagy tapasztalattal rendelkező anyanyelvi diplomás orosz tanár vagyok. Örömmel segítek neked céljaid elérésében. A tanulóimnak szeretnék olyan stabil elméleti alapokat adni, amelyek segítségével könnyebben boldogulnak majd az életben.

Felkészítek: nyelvvizsgára, ORIGO, TELC, ECL, Corvinus (turisztika,…

Rita

Tisztelt Érdeklődő!

Nyelvtanári diplomával rendelkező orosztanár vagyok. Ez számomra nem csak munka, hanem szerelem is. Az óráimat felkészültség és alázat jellemzi. Hálás vagyok, ha megtisztel a hallgató bizalmával és engem választ.
Jelenleg csak online tanítok.

Simon Erzsébet

Óbudán és környékén, valamint a belvárosban diplomás nyelvtanárként ANGOL általános és üzleti - OROSZ nyelvi korrepetálást, nyelvvizsgára, állásinterjúra felkészítést vállalok kezdőtől haladóig. Korhatár nincs, de a motiváció fontos.

Lengyel Tamás

Több mint két évtizedes gyakorlattal rendelkező diplomás angol- és magyar, mint idegen nyelv tanár vagyok, aki barátságos hangulatú, változatos felépítésű egyéni csoportos, illetve online képzéseket tart bármely nyelvi szinten. Igény esetén kezdő vagy majdnem kezdő szintű orosz nyelvtanítást is vállalok.
I…

Tatjana

Привет! Szentpétervári születésű vagyok. 7 hónapos korom óta itt élek Magyarországon, de minden nyaramat Oroszországban töltöttem. Nem csak tanári diplomám van az orosz nyelvből, de gyakorlattal is rendelkezem. Az óráimon eddig még senki sem aludt be :D Sok tanítványom vizsgázott le eme csodálatos nyelvből vagy…

Nagy Károly

Nagy Károly vagyok, 1970. március 20-án születtem Kapuváron. Az 1988. évi Orszá¬gos Középiskolai Tanulmányi Vérsenyén a tagozatos német nyelvi kategóriában miniszteri dicséretet kaptam. 1989-ben kezdtem el tanulmányaimat a budapesti Eötvös Loránd Tudo¬mányegyetem Bölcsészettudományi Karának orosz-német szakán. 1994…

Takács Erika

A lényeg, amit fontosnak tartok a tanításban: személyre szabott tanítás. ONLINE OKTATOK! HÁROM HÓNAP ALATT nyelvvizsgára felkészítek bárkit! Érettségire is felkészítek!

20 éve vagyok angol és orosz tanár, 8 éve pedig lélekgyógyászattal is foglalkozom, így a diszlexiásoknak külön módszer alapján tanítok…

Lengyel Mónika

Orosz nyelv, illetve magyar, mint idegennyelv tanítást vállalok.
Преподаю венгерский язык для русскоязычных.