Olasz Idegennyelv magántanárok

Válogass az alábbi megbízható Olasz Idegennyelv magántanárok között.
A szűrő segítségével az eredményeket helyszín szerint tovább szűkítheted

Kószóné Dudits…

Immár 25 éve tanítok folyamatosan gimnáziumban illetve magánórák keretében. A változó világ lehetőségeit és ezzel a diákok változó igényeit szem előtt tartva formáltam nyelvtanítási módszereim, úgy, hogy legfontosabb szempontként a négy alapvető nyelvi készség arányos fejlesztésére törekedtem illetve törekszem.

Németh Viki

Sok éves gyakorlattal rendelkező, fiatal tanárnő vállal egyéni és kiscsoportos spanyol, olasz és magyar, mint idegen nyelv oktatást, kezdőtől felsőfokig, minden korosztálynak.
Nyelvvizsgára, érettségire, külföldi munkavállalásra felkészítés, korrepetálás, stb, igény szerint Budapesten, Pest megyében.

A…

Benkő Karolin

Olasz, francia nyelvtanár vagyok, sokéves és sokrétű tanítási tapasztalattal, anyanyelvi területen is. Vállalok általános nyelvoktatást, iskolai korrepetálást, interjúra, nyelvvizsgára felkészítést.

Marianna Edelényi

Dupla ELTE diplomával Tolmács-Fordító, Nyelvtanár és Idegenvezetőként keresem a kenyerem. Ez csupa aktív nyelvtudást igénylő szakma. Bárkinek szívesen segítek, a nyelvtudása fejlesztésében. A beszédkészség kialakítását pláne fontosnak tartom.
Óráimat Budapest belvárosában tartom 5000 Ft/60' áron.

Laczkó-Szalont…

Várom azoknak a diákoknak a jelentkezését akiknek tetszik az olasz nyelv, a kultúra, mentalitás és az ország. Olasz felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem és 4 éve kezdtem a tanítást. Ecseren tanítok, de vállalok skype-os oktatást is. Leginkább kezdő és haladó szintű tanulók jelentkezését várom.