német alap közép felsőfok Idegennyelv magántanárok

Válogass az alábbi megbízható német alap közép felsőfok Idegennyelv magántanárok között.
A szűrő segítségével az eredményeket helyszín szerint tovább szűkítheted

Szabó Csenge

Sziasztok!

Csenge vagyok és az online angol illetve német tanítással néhány éve kezdtem el foglalkozni, amikor még egyetemi hallgató voltam.
Az idők alatt sok különféle diákkal találkoztam a nagyvilágból, így bármi legyen is a célod, fel tudjuk állítani a követelményt és a tantervet. Lehetsz bárhány…

Éva Sima

30 éve tanítok szokartyas modszerekkel
Egyénre szabott orakkal

Jámbor Zoltán

Több éve foglalkozom magán német nyelvoktatással, mind egyéni, mind kiscsoportos formában.
Tanítási módszerem alapján elsősorban aktív kommunikációt és gondolkozásmódot oktatok, illetve ennek nyelvi alapjait, kezdőtől a haladó szintig, vállalok kisgyerektől felnőttig minden korosztályt.
Minden esetben a…

Nikoletta H.

Angol és német szakos tanár vagyok. Személyesen és online is tanítok.
3 diplomám közül egyet német egyetemen, kettőt Magyarországon szereztem. 15 éves tapasztalatom alatt diákjaimat hozzásegítettem ahhoz, hogy biztos nyelvtudást és nyelvvizsgát szerezzenek.
Szinte minden oktatási formában tanítottam már…

Rodler Lili

Frissen érettségizett diák segítséget ajánl a német érettségi felkészüléshez illetve a nyelvvizsga letételéhez!
2010-től 2015-ig éltem német nyelvterületen. 2017-ben megszereztem az akkreditált C1-es nyelvvizsgát a Goethe Institute-nál.
Beszéd centrikus vagyok és főleg a szóbeli részére készítem fel a…

Lukács Marietta

Szia!
Óvodás korom óta jelen van a német nyelv az életemben, megannyi diákcsere programban részt vettem, illetve 3 évet huzamosan éltem Németországban, így ismerem a szófordulatokat és a valós köznapi beszédet is. Felsőfokú német külföldi nyelvvizsgával rendelkezem és magabiztos folyékony beszéddel várlak. Ha…

Nagy Imre

Nemzetközi menedzseri és kb. 10 éves felnőtt-oktatási tapasztalattal rendelkező fiatalos nyugdíjas vagyok. Házhoz megyek, vagy semleges helyszíneket keresünk.

Tóthné Eszter

Kedves Érdeklődő!

Diplomás pedagógus vagyok és őszintén hiszem, hogy a megfelelő módszerekkel a nyelvtanulás könnyű, élvezetes időtöltés lehet minden korosztály számára. Az óráim beszédcentrikusak, interaktívak, változatosak és jó hangulatúak.
2 éves tapasztalatot szereztem egy miskolci nyelviskolában…

Nagy Károly

Nagy Károly vagyok, 1970. március 20-án születtem Kapuváron. Az 1988. évi Orszá¬gos Középiskolai Tanulmányi Vérsenyén a tagozatos német nyelvi kategóriában miniszteri dicséretet kaptam. 1989-ben kezdtem el tanulmányaimat a budapesti Eötvös Loránd Tudo¬mányegyetem Bölcsészettudományi Karának orosz-német szakán. 1994…

Nógrádi Erzsébet

Több évig tanultam németül. Jó a nyelvérzékem, ezért tanácsolták nekem, hogy nyugodtan korrepetáljak másokat- csak többet tanulnak velem!