Francia Idegennyelv magántanárok

Válogass az alábbi megbízható Francia Idegennyelv magántanárok között.
A szűrő segítségével az eredményeket helyszín szerint tovább szűkítheted

Horzsoac

Bonjour! :)

A francia tudásomat anyanyelvi környezetben sajátítottam el, a középiskolás éveim alatt , amikor is lehetőségem volt Svájcban tanulni .
A francia nyelv szeretete gyerekkoromhoz kötődik, több mint 10 éve használom napi szinten.

Az óráim során igyekszem változatos témákkal, cikkekel…

Hertelendi Emí…

Magyar nyelv és irodalom, francia nyelv és irodalom valamint történelemtanár szakos egyetemi diplomával rendelkezem. Másfél évtizedes tanítási tapasztalattal, jelenleg is aktív pedagógusként vállalok online oktatást, korrepetálást.

www.itthontanulok.hu
+36 (70) 655 4670
WhatsApp
Messenger…

Grigoreff Andrea

ONLINE órák, a járványügyi helyzetre való tekintettel. 15 éve foglalkozom àltalános iskolások és középiskolások korrepetálásával, és vizsgákra történő felkészítésével.

Verdon Judith

Kizárólag ONLINE nyelvórák azoknak, akik - valamilyen oknál fogva - nem tudnak személyesen részt venni a tanórákon. Számukra nagy segítség lehet egy online végezhető (pl. skype-os) nyelvtanulás.
Francia nyelvtanári diplomával és fordító oklevéllel (Egri Egyetem + ELTE Bp) ) rendelkezem. Több mint 17 éve élek…

Gál Orsolya

Sziasztok! :)
20 éves egyetemista vagyok, 6 éve tanulok franciát, úgyhogy tudom milyen nehézségekkel jár és miket kell jobban átnézni, hogy megértsük a nyelvtant.
Középiskola első évében kezdtem el korrepetálni, azóta foglalkozom magánórákkal és csoportokkal is.
A III. kerületben lakom, de házhoz…

Pallag Nelli

Egyénre szabott angol és francia órákat adok a XI.kerületben, Kelenföld közelségében és Székesfehérváron. Már több mint 5 éve foglalkozom a francia és az angol nyelv tanításával, mind magán úton, mind nyelviskolákban. Nyelvvizsgára, érettségire minden szinten, ill. korrepetálást vállalok, de szívesen fogadom azokat…

Kunné Tuza Gabriella

Angol, Német, Francia, Indonéz, Maláj, és külföldiek számára Magyar nyelveket tanítok. Ezt a nagy nyelvtudást annak köszönhetem, hogy sok helyen megfordultam a világban, és annak hogy imádok nyelveket tanulni és tanítani. Szerencsére könnyen el tudok sajátítani bármilyen nyelvet.

Angol, Német nyelvből…

Benkő Karolin

Olasz, francia nyelvtanár vagyok, sokéves és sokrétű tanítási tapasztalattal, anyanyelvi területen is. Vállalok általános nyelvoktatást, iskolai korrepetálást, interjúra, nyelvvizsgára felkészítést.

evaargaz

Argaz Éva vagyok, szellemi szabadfoglalkozású francia fordító, nyelvoktató, több nyelvvizsgára felkészítő könyv szerzője.
Korábban dolgoztam az Euroscript Budapest Kft-nél, ahol közbeszerzési pályázatokat fordítottam franciáról magyar nyelvre az Európai Unió Hivatalos Lapjának, azt megelőzően pedig 9 évig a…

Pomozi Péter

Pomozi Péter vagyok, divattervező és szabász. Ami az általános iskolai tanulmányokat illeti, a német nyelvvel kapcsolatos alaptudásomat itt szereztem. A gimnáziumban szintén foglalkoztam némettel, viszont angollal is már - a nyelvvizsgáimat ekkor tettem le. Közben emelt matematikából érettségizem. A divattal…

Studilingo

Studilingo Nyelvstúdió
Német, francia, angol magánórák