Angol nyelv oktatás Idegennyelv magántanárok

Válogass az alábbi megbízható Angol nyelv oktatás Idegennyelv magántanárok között.
A szűrő segítségével az eredményeket helyszín szerint tovább szűkítheted

Molnár Gergely

Molnár Gergely vagyok. 6 éve foglalkozok angol oktatással skype-on. Ha nehéz a nyelvtanulás egyedül vagy jobb ha úgy tanul, hogy valaki elmagyarázza az instrukciókat, segít megérteni az adott nyelvtan felépítését, használatát, akkor én segíthetek.

Tudom, hogy sok embernek nehéz a nyelvtanulás, így gondoltam…

Antal Dorottya

Anglisztika BA diplomával, felsőfokú (C1) angol nyelvvizsgával, tanítási tapasztalattal angol nyelvoktatást vállalok. Kezdőtől felsőfokig.

Tanka Szilvia

Több éve foglalkozom angol nyelvoktatással. Angol tanári diplomával és nagy gyakorlattal rendelkezem. A tanítást nyelviskolában kezdtem, ahol alap-, közép-, és felsőfokú szintű kurzusokat tanítottam. Nyelvvizsgákon tanulóim sikeresen helyt álltak. Jelenleg általános iskolában tanítok minden korosztályt. Igyekszem…

Székely Tünde

Több, mint 8 éves egyetemi oktatói tapasztalattal rendelkezem, illetve felsőfokú angol nyelvvizsgám van (Cambridge Advanced Exam). A mindennapi angol nyelv ismerete mellett az üzleti és az akadémiai angolt is ismerem és napi szinten aktívan használom. Az angol nyelvóráim coaching szemléletűek és beszédközpontúak,…

Kovács Zella

Magyar nyelv és irodalom-angol nyelv szakos tanár vagyok. Több, mint 15 éve tanítom az angol nyelvet kicsiknek, tiniknek, felnőtteknek egyaránt. A kommunikációra teszem a hangsúlyt, a nyelvtan mellett.

Magdolna

Szeretnél JOBBAN kommunikálni angolul? Ha igen, jó helyen jársz! Nálam egyénre szabott, jó hangulatú kommunikatív angolórákban lesz részed. Nagy tapasztalattal (20 év) rendelkező ELTÉ-n végzett nyelvtanár vagyok.
Ha nyelvvizsgára, érettségire, pótvizsgára, állásinterjúra, vagy bármilyen más angol nyelvű…

S. Kata

20 éve tanítok angol nyelvet gimnáziumban. Ezen kívül ugyanannyi ideje foglalkozom magántanítványokkal. Széles körű tapasztalattal rendelkezem az érettségi mindkét szintjére, valamint a hazai (Origo, BME, LanguageCert, TársalKodo, EuroExam, Pannon, ECL, TELC, iXam stb.) és nemzetközi (Cambridge FCE, CAE, CPE,…

Kis Judit

Több mint 18 éve tanítok általános, -és üzleti angolt, készítek fel tanulókat sikeresen nyelvvizsgára. Óráim személyre szabottak, kommunikáció központúak és hatékonyak :-)

Váradi József

ANGOL, NÉMET NYELVOKTATÁS, MINDEN SZINTEN, KÜLFÖLDI TAPASZTALATTAL RENDELKEZÖ SZAKTANÁRNÁL. BESZÉDCENTRIKUS MÓDSZEREK!
HELYSZIN: 13. KER. VÁCI ÚT, FORGÁCH U. METROMEGÁLLÓNÁL, HÉTKÖZNAP DÉLUTÁN, ESTE.
ÁR: 3000 Ft/45 Perc.
Érdeklödés, egyeztetés csak telefonon. Ha nem tudom felvenni, visszahivom.…